FF Haxball Sahur Ligi 2016 - 15.Gece

@Since2011 @takas :A
c863b87b37a55e490c6c23d9579f105e.jpg

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

http://www.haxball.gr/league/view/204347

Bugünkü lig bu şekilde sonuçlandı. Koca harflerle benle @Polat Şaşmaz ın şampiyon olduğu yazmasına rağmen @takas ile @Since2011 ikili averajla kendilerinin şampiyon olduğunu iddia ediyorlar :D Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ettik ? :D

@MEnes @batuhankaralar @Titanium @Felon @Danger UA! @Titanium @HeisenBerg @GunesinOglu @OzaN

@Since2011 @takas :A
c863b87b37a55e490c6c23d9579f105e.jpg

Herkesi etiketledim diğerleri de onaylasın da itiraz edecek kozları kalmasın :A

Bugünkü lig bu şekilde sonuçlandı. Koca harflerle benle @Polat Şaşmaz ın şampiyon olduğu yazmasına rağmen @takas ile @Since2011 ikili averajla kendilerinin şampiyon olduğunu iddia ediyorlar :D Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ettik ? :D

@MEnes @batuhankaralar @Titanium @Felon @Danger UA! @Titanium @HeisenBerg @GunesinOglu @OzaN

Herkesi etiketledim diğerleri de onaylasın da şampiyonluğumuz tescillensin :A
yav güzel kardeşim isterse hepsi desin siz şampiyonsunuz biz kabul etmiyoruz :D çünkü ikili averajda sizden üstünüz NET :d

yav güzel kardeşim isterse hepsi desin siz şampiyonsunuz biz kabul etmiyoruz :D çünkü ikili averajda sizden üstünüz NET :D

Trabzonspor da 2010-2011 şampiyon olduğunu iddia ediyor ama tff'de şampiyon fener yazıyor. Sizin ki de o hesap işte şampiyon biziz yani kabul etseniz de etmeseniz de :D

Son düzenleme:
yav güzel kardeşim isterse hepsi desin siz şampiyonsunuz biz kabul etmiyoruz :D çünkü ikili averajda sizden üstünüz NET :d
Gözlüklerini mi çıkardın sen :kiki: orada kupaların arasında Masacre-Polat yazıyo daha neyi inkar ediyosun :A

Herkesi etiketledim diğerleri de onaylasın da itiraz edecek kozları kalmasın :A
Kanka şimdi gerçek futbolda böyle bir olay olsa kim şampiyon olurdu ? Tabi ki biz :D. Keşke bu durumu lig başlamadan önce söylesedik :D.

Neyse dedik son maç yapalım kazanan şampiyon olur dedik ,sahaya çıkamadınız korktunuz :D

Kanka şimdi gerçek futbolda böyle bir olay olsa kim şampiyon olurdu ? Tabi ki biz :D. Keşke bu durumu lig başlamadan önce söylesedik :D.

Neyse dedik son maç yapalım kazanan şampiyon olur dedik ,sahaya çıkamadınız korktunuz :D

Gerçek futbolda kazananı belirlemek için bir maç daha yapıldığı nerede görülmüş kazanan biziz işte yazıyor orada :D

Bu arada tam bu olayın üstüne beni izlemeye almışsın, profilinde de Mike'ın fotoğrafı var zaten. Hafiften tırsmadım değil ha :A

Gelemedim bu gece semaver keyfi geç bitti bu sefer. :A :A Ama ikili averaj muhabbeti haxballgr de işlemiyor. Orada şampiyon gözüküyor niye siz tutturdunuz ki ikili averaj diye. :A Görüldüğü üzere şampiyon Şaşmaz'la Masacre. :A