yav güzel kardeşim isterse hepsi desin siz şampiyonsunuz biz kabul etmiyoruz çünkü ikili averajda sizden üstünüz NEThttp://www.haxball.gr/league/view/204347
Bugünkü lig bu şekilde sonuçlandı. Koca harflerle benle @Polat Şaşmaz ın şampiyon olduğu yazmasına rağmen @takas ile @Since2011 ikili averajla kendilerinin şampiyon olduğunu iddia ediyorlar Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ettik ?
@MEnes @batuhankaralar @Titanium @Felon @Danger UA! @Titanium @HeisenBerg @GunesinOglu @OzaN
Herkesi etiketledim diğerleri de onaylasın da şampiyonluğumuz tescillensin
yav güzel kardeşim isterse hepsi desin siz şampiyonsunuz biz kabul etmiyoruz çünkü ikili averajda sizden üstünüz NET
Gözlüklerini mi çıkardın sen orada kupaların arasında Masacre-Polat yazıyo daha neyi inkar ediyosunyav güzel kardeşim isterse hepsi desin siz şampiyonsunuz biz kabul etmiyoruz çünkü ikili averajda sizden üstünüz NET
Kanka şimdi gerçek futbolda böyle bir olay olsa kim şampiyon olurdu ? Tabi ki biz . Keşke bu durumu lig başlamadan önce söylesedik .http://www.haxball.gr/league/view/204347
Bugünkü lig bu şekilde sonuçlandı. Koca harflerle benle @Polat Şaşmaz ın şampiyon olduğu yazmasına rağmen @takas ile @Since2011 ikili averajla kendilerinin şampiyon olduğunu iddia ediyorlar Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ettik ?
@MEnes @batuhankaralar @Titanium @Felon @Danger UA! @Titanium @HeisenBerg @GunesinOglu @OzaN
Herkesi etiketledim diğerleri de onaylasın da itiraz edecek kozları kalmasın
Kanka şimdi gerçek futbolda böyle bir olay olsa kim şampiyon olurdu ? Tabi ki biz . Keşke bu durumu lig başlamadan önce söylesedik .
Neyse dedik son maç yapalım kazanan şampiyon olur dedik ,sahaya çıkamadınız korktunuz
bak orda ikili averaja bakıldı işteTrabzonspor da 2010-2011 şampiyon olduğunu iddia ediyor ama tff'de şampiyon fener yazıyor. Sizin ki de o hesap işte şampiyon biziz yani kabul etseniz de etmeseniz de
Aha da buyrun @takas @Since2011Gelemedim bu gece semaver keyfi geç bitti bu sefer. Ama ikili averaj muhabbeti haxballgr de işlemiyor. Orada şampiyon gözüküyor niye siz tutturdunuz ki ikili averaj diye. Görüldüğü üzere şampiyon Şaşmaz'la Masacre.