FF Haxball Sahur Ligi | 2014 - 3. Gece

1. Lig Puanlar:
darksaal - M.Fedai - P.Şaşmaz - EnveR9
gundix123 - Reytinger - Kaan9959
mrt-06 - hames - XanTier0
Final maçını kaan955 - gundix123 - Reytinger üçlüsü 1-0 kazandı ve şampiyon oldu.
mrt-06 - hames - XanTier takımına da gelen giden attı.

Sonuçlar:
darksaal - M.Fedai - P.Şaşmaz - EnveR 0-1gundix123 - Reytinger - Kaan995
mrt-06 - hames - XanTier0-5darksaal - M.Fedai - P.Şaşmaz - EnveR
gundix123 - Reytinger - Kaan9955-0mrt-06 - hames - XanTier
gundix123 - Reytinger - Kaan9951-2darksaal - M.Fedai - P.Şaşmaz - EnveR
darksaal - M.Fedai - P.Şaşmaz - EnveR 4-0mrt-06 - hames - XanTier
mrt-06 - hames - XanTier0-4gundix123 - Reytinger - Kaan995
@darksaal @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @gundix123 @Reytinger @Kaan995 @mrt-06 @berkann

@OzaN çabuk dön, bu iş zormuş :D

2. Lig Sonuçlar:
Kaan955 - Reytinger - hamas7
Alemto - mrt-067
darksaal - EnveR - XanTier3
P.Şaşmaz - gundix123 - Maskeli Fedai0

Sonuçlar:
Kaan955 - Reytinger - hamas4-2P.Şaşmaz - gundix123 - Maskeli Fedai
darksaal - EnveR - XanTier1-3Alemto - mrt-06
darksaal - EnveR - XanTier0-2Kaan955 - Reytinger - hamas
Alemto - mrt-063-2P.Şaşmaz - gundix123 - Maskeli Fedai
P.Şaşmaz - gundix123 - Maskeli Fedai1-3darksaal - EnveR - XanTier
Kaan955 - Reytinger - hamas 2-2Alemto - mrt-06

Son maç berabere bitti, bir averaj farkla Kaan955 - Reytinger - hamas takımı şampiyon oldu. :)

Son düzenleme:
Bugün fayanslara çimento mu bilmiyorum bir şey döktüler onları temizledik annemle 1 saat ondan çıktım kalırdım ama lazımdı yani olmasaydı olmazdı fayansların üzerinde leke kalacaktı.

İlk ligde @XanTier @berkann @mrt-06 üçlüsü neden takım olmuş ki bariz zayıf olmuşlar diğerlerine göre. :D

@XanTier iyi hazırlamışsın genel olarak ama tecrübeye ihtiyacın var. :D @kaan955'in numarayı tutturamamışsın bazı yerlerde. :D Bir de hamas yerine berkann yazarsan forumdakiler de anlar. :):)
Onların farkındayım da bunu bizimkiler içerde yemek erken aceleyle yaptım. Bi dahakine daha iyi olur :D

İlk ligde @XanTier @berkann @mrt-06 üçlüsü neden takım olmuş ki bariz zayıf olmuşlar diğerlerine göre. :D

@XanTier iyi hazırlamışsın genel olarak ama tecrübeye ihtiyacın var. :D @kaan955'in numarayı tutturamamışsın bazı yerlerde. :D Bir de hamas yerine berkann yazarsan forumdakiler de anlar. :):)
Aslında favori grup onlardı fakat @gundix123 dün öyle işler yaptı ki, üstüne @Reytinger'in kaleciliği sadece 2 gol yedi sanırım 2'si benim hatam işine karıştım. :D

2. Lig'de 2'li grup bizim duruma düştü 1 averajla kaybettiler işi. :(