FF Haxball Süper Ligi | 1.Hafta Maçları | Tamamlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse küfretmedi, gayet güzel bir maçta AlemTo beni 2-1 yendi. Ama ben deplasmandaydım o yüzden 2-2 sayılır zuhahah :D AlemTo forumda en iyi haxball oynayan kişi bence işi fazlasıyla öğrenmiş tam bir derbiydi :D

Ben şampiyon olurken sen yoktun sonuçta :D Sen olsan ikimiz final oynardık bence çünkü başa baş bir maçtı tamamen :) Ama AlemTo süper oynuyor şampiyon AlemTo boşuna uğraşmayın :D

Seninle bir daha da maç yapıp yayınlayalım rövanş olarak AlemTo bence müsait olduğunda :)

Ben şampiyon olurken sen yoktun sonuçta :D Sen olsan ikimiz final oynardık bence çünkü başa baş bir maçtı tamamen :) Ama AlemTo süper oynuyor şampiyon AlemTo boşuna uğraşmayın :D

Seninle bir daha da maç yapıp yayınlayalım rövanş olarak AlemTo bence müsait olduğunda :)

Tamam yaparız rövanş maçınını .Şimdi ygs hazırlıklarına devam

Muhteşem bi form düşüklüğü var bende sebebi belli değil turnuvada ilk 4'e girsek iyidir

Bu işler hiç belli olmaz. Hele Haxball gibi bir oyunda :) Yapacağınız bir hata maçı kaybetmenize ve ligde şampiyon olamamanıza kadar götürebilir sizi. :)

Cena'yı 3-2 yendim :D Süper maçtı son dakikalarda Cena tek kale oynasada boşluk bırakmadım savunmada ve kazandım :D

6'da 6 yapmak lazım o da biraz sıkar hay ben seni gibi lagı :(

takası yendimde ağladı sızladı 2.maçı yaptık 8-2 aldı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...