FF Haxball Klasman Ligi | 1.Hafta Maçları | Tamamlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga benim samsung s3653 Çok Berbat Aynı sayfayı açıyo ama açarken yarım saat beklion ama nokia nın kendine özgü bir sitili var harika nokia c-3 birde wifi var ohhh bide bedava bana internetleri sınırsız ne güzel:D

Benim Monte süper nokiada candır tabi :D

- - - Ekleme - - -

Takas ban mı yedi :(

Takası haxballdan çıkarmayın .Ben onunla msnden konuşacağım iletişimi ben kuracağım

Son düzenleme:
Adam banlı kural öle :D eledim sayılması gerek :d yoksa ilk maçtan yenilcektim. =) ama admin bi cvp yazmadı bsy dese ?

- - - Ekleme - - -

Adam banlı kural öle :D eledim sayılması gerek :d yoksa ilk maçtan yenilcektim. =) ama admin bi cvp yazmadı bsy dese ?

O + işareti arkadaş olduğun kişileri gösteriyor. :D Banlanan kişileri değil. :D

OzaN admini beklemekteyim. :)

- - - Ekleme - - -

Kural öyle değil.Danger Ua! 1 ay ban yediği için diskalife oldu ama takas 2 gün sonra gelecek

Şampiyon olan bir üst lige mi çıkacak ?

İlk iki sıradaki kişi çıkacak üst lige. :)

takas maçları oynamaya devam edebilir AlemTo iletişimi sağlayacakmış. Cezası 3 gün zaten pek sorun olacağını sanmıyorum. Eğer 1 hafta veya daha uzun süreli ceza alınırsa diskalifiye durumu olabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...