Canın sağ olsun oynadık zaten yeterince. Japon kale zevkliydi. Sonunda şampiyon olmam daha da zevkliydi.Kusura bakmayın beyler ya virüs girmiş map yükliyim diye onları temizledim 20 dakikadır.
Ooo hayırlı olsun işe girdiğini yeni öğrendim ne olarak girdin?Bir yazılım firmasındayım.
Ramazanda yapiyoruz. Her gece 23.00 den sonra. Biraz gec geldin. Gecen sene gelseydin 4 saat 20 kisiyle yapiyorduk turnuva. Ramazan bitince her Cumartesi yapiyoruz. Bir daha ki seneye artik.Bittimi etkinlik[emoji33] [emoji33] [emoji22] [emoji22]
Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.
Sağol yazılım mühendisiyim de nasıl yeni öğrendiğini anlamadım. Niye hafta içi geceleri yokum sanıyordun?Ooo hayırlı olsun işe girdiğini yeni öğrendim ne olarak girdin?
Kacirdim yanı. Neyse hayırlısı. Seneye inş. [emoji3]Ramazanda yapiyoruz. Her gece 23.00 den sonra. Biraz gec geldin. Gecen sene gelseydin 4 saat 20 kisiyle yapiyorduk turnuva. Ramazan bitince her Cumartesi yapiyoruz. Bir daha ki seneye artik.
Format belli. Kisi sayisina bagli. Mesela 9 kisiyiz 3 takim oluyor 3 kisilikten. Turnuvadan sonra 5vs5,F1 veya baska bir map aciyoruz guzel yani.
Bir de Futbu ile Survivor var. Futbu ilerleyen zamanlarda olur. Survivor belirsiz.
Gün Bitti Ay Doğdu Kurt Burda, Çakalların Nerde Aslanım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?