2 tane farklı oyun var sen hangisini indiriyorsunTamamdır kanka
the walking dead the game
the walking dead survival instinct
2 tane farklı oyun var sen hangisini indiriyorsunTamamdır kanka
the walking dead survival instinct daha indirmeye başlamadım. LOL'den sonra2 tane farklı oyun var sen hangisini indiriyorsun
the walking dead the game
the walking dead survival instinct
onu sakın indirme , o oyun çok kötüthe walking dead survival instinct daha indirmeye başlamadım. LOL'den sonra
onu indir
onu sakın indirme , o oyun çok kötü
game informer – 5/10
ign – 4.5/10
polygon – 3/10
kotaku: no
giant bomb: 1/5
sen diğerini indir hemen
Battlefield 3-4,Cal of Duty 2-4(online),GTA 4,Assasins Creed 3,World of Tanks(online),PES,Prototype 1-2,Medal of Honor,Twd Survival,Crysis serisi
Oyna oyna iyi oyundur.500 mbmış zaten o iş tamam sayılır
Büyük oyuncu Assasins serisine hiç bulaşmadım zaman bulursam oynarım.
onu indir
onu sakın indirme , o oyun çok kötü
game informer – 5/10
ign – 4.5/10
polygon – 3/10
kotaku: no
giant bomb: 1/5
sen diğerini indir hemen
Zamanın FM adminine bunu söylemek olmadıFm oynayabilirsin süper bi menejerlik oyunu.
the walking dead survival instinct kastettim ben farkındaysanLol mu cok kotu anlamadim?
Farkedemedim iste ondan sordum.the walking dead survival instinct kastettim ben farkındaysan
Pardon.Zamanın FM adminine bunu söylemek olmadı
Tüm serilerini oynadım hala da oynarım.
Metro biliyorum ev arkadaşım hastası tadına baktımAssassin's Creed serisi
Metro 2033 ve Metro Last Light
Age of 2 kadar sarıyor mu ?Stronghold Crusader.
Age Of'u 10'la çarpar 100'e böler saatlerce oynarım yazın hiç sıkılmam.Metro biliyorum ev arkadaşım hastası tadına baktım
Age of 2 kadar sarıyor mu ?
10'a çarpip 100'e böldügünde kesirli çikiyor pnpAge Of'u 10'la çarpar 100'e böler saatlerce oynarım yazın hiç sıkılmam.
Age of efsane. Kafe turnuvalari bile duzenleniyordu bi aralar burda. Benimde 5 sene oynadigim oyundur.Grafik vs. olarak öyle olabilir ama Cs 1.6 veya Age of 2'yi geçecek oyun yok gözümde ben oyun kavramını bunlarla kaptığım için örneğin Total War serisi Age of'a yaklaşamaz bile.