pardon ya,gözümden kaçmşBenim tanitim yayinlandi ama günlüge bile girmemis. Eksik bir calisma..
- - - Ekleme - - -
evet,ama en çok izlenen de oEvet bitirdim. En kötüsüydü bence serinin.
pardon ya,gözümden kaçmşBenim tanitim yayinlandi ama günlüge bile girmemis. Eksik bir calisma..
evet,ama en çok izlenen de oEvet bitirdim. En kötüsüydü bence serinin.
bu videonun 4.00`la 4.20 arasına bak.bakalım Jack`e hala iğrenç değil diyecekmisinOlsun.
bu videonun 4.00`la 4.20 arasına bak.bakalım Jack`e hala iğrenç değil diyecekmisin
Captain Jack Sparrow - Pirates of the Caribbean [German/Deutsch] - YouTube
uçan hollandalı Deivid Jones`dan bile mi?Napsın adam? Zaten hiç bir şey hissetmiyor. Tat da almaması lazım ama iğreniyor sonradan
Her sahnesini izledim ve hiç tiksinmedim.
uçan hollandalı Deivid Jones`dan bile mi?
Evet bitirdim. En kötüsüydü bence serinin.
4. Seriyi izledin mi aslında en kötü filmidir.
İzledim o da kötüydü ilk ikisine göre. Ama konu olarak daha güzeldi gibi geldi bana. 3. film biraz karmaşıktı, çok karıştırmışlardı yani.
3'te kötüydü gerçekten. Klasik bir deyiş olacak ama 4. filmde hiç deniz savasì olmaması büyük eksiklik.
taksim kanalına dizi yaparmısın berkannEvet. 3. filmde fazla aksiyon, 4. filmde az aksiyon yapmışlardı.
taksim kanalına dizi yaparmısın berkann
yarın için yerin hazırGüzel bir gündü, ben de aktiftim baya.. Beni niye yazmadın Serhan? :untroubled:
estağfrlah.Bu arada senin ortaklarından biri benmiyim?taksim kanalına dizi yaparmısın berkann
ff günlüğü çok iyi bunu yapan s g a t a ya teşekkür ediyorum
evet benim ortağımsınyarın için yerin hazır
- - - Ekleme - - -
estağfrlah.Bu arada senin ortaklarından biri benmiyim?
forumdash dizi ne alemde?.bekliyoruz ha00:00'dan önceki gün yani salı günüm baya yorgun geçti Hala etkisi üzerimde
Hazırlanıyor Daha çekimlere başlamadık.ONline kal birazdan pm atıcam sanaforumdash dizi ne alemde?.bekliyoruz ha