{caption}15. Hafta Fikstürü{/caption}
{th}Ev Sahibi{/th}
{th}Skor{/th}
{th}Deplasman{/th}
Neyse bu sefer berabere kalmışsın.@darksaal'a bir oyun güldüm sevindim üç oyundur yeniliyom.Bu nedir arkadaş ya.
Ben de tam onu yazacaktım.O degil de Augsburg iki mactir yeniyor.
Sen bana her zaman ters gelmişsindir.Yarin aksam @darksaal ile macimiz var. Insallah bu aksam ki galibiyeti seriye ceviririz diyecegim ama adam ucmus gidiyor. Ama sürpriz bizden gelsin insallah.
Istedigim transferi yaparsam bu gece hic sansin yok diyecegim ama demiyeyim.Ben de tam onu yazacaktım.
@cevaa istifa edince Augsburg açıldı. Üst üstte 2 galibiyet.
Sen bana her zaman ters gelmişsindir.
Sana güveniyoruz takım adına yende bitir işiniYarin aksam @darksaal ile macimiz var. Insallah bu aksam ki galibiyeti seriye ceviririz diyecegim ama adam ucmus gidiyor. Ama sürpriz bizden gelsin insallah.
Messi ne alemde ?Istedigim transferi yaparsam bu gece hic sansin yok diyecegim ama demiyeyim.
Sinirden ölüyom burda ya tam seni geçtim derken kaybettim.Tamam aramızda 1 puan fark var geçerim İNŞALLAH derken bi kere daha kaybettim.4 oldu şimdi yenerim derken berabere kaldım.6 oldu.Ben bu takımla birinci olmazsam bana gülerler.Takımda kim istersen var.Ronaldodan tutmuş Neymara kadar.Neyse bu sefer berabere kalmışsın.
Sonraki maç galibiyet gelecek demek ki.
Messi mi geliyor ?Istedigim transferi yaparsam bu gece hic sansin yok diyecegim ama demiyeyim.
Önce istedigim oyuncuyu bir alayim Messi yarin geceye gelir. Haber ucururuz.Messi ne alemde ?
GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilmem artik.Messi mi geliyor ?
Gelecek maçı benimle benide yenicek.O degil de Augsburg iki mactir yeniyor.