Hayrını gör yeni transferler için yer açmam lazım
Sag ol. Hayrini Antalyaspor'u yönetirken de görmüstüm. Yetenegini artiracagiz baya
Hayrını gör yeni transferler için yer açmam lazım
Reklam iyi ama oyuncuyu beğenmedim.Satılık listesindeki en iyi oyuncu Maggio 5 değil, 4 değil sadece 3,5 milyon €'ya sizin olabilir. Yanlış duymadınız. Transfer listesindeki en iyi oyuncuya 3,5 milyon € ile sahip olabilirsiniz.
Yanında kaleci Colombo, Mesto ve Bariti de bedava!
Bu inanılmaz fırsatı kaçırmak istemiyorsanız hemen futbu.com adresinde tıklayarak transfer listesinden oyuncuya ulaşabilirsiniz.
Reklam iyi ama oyuncuyu beğenmedim.
DR'ye de ihtiyacım var aslında ama yaşı transfer politikamıza hiç uymuyor.DR'si de çok iyi. Yardımı dokunurdu aslında.
DR'ye de ihtiyacım var aslında ama yaşı transfer politikamıza hiç uymuyor.
Futbuda gerek yok bence.Tecrübeli kişilere de gerek var takımda.
Gelecek vaat eden genç oyuncu Marco Verratti'yi PSG'den renklerimize bağladık
Kelepir oyuncularımız için transfer listesini ziyaret edebilirsiniz
Paraya ihtiyacım yok şuan eldeki kadro çevirir ligi. Ama ilk maçtaki performansa göre teklifini düşüneceğim Sonuçta as oyuncum kararsız kaldımParaya ihtiyacın vardır şimdi senin. Teklifimi iyi düşün derim.
Paraya ihtiyacım yok şuan eldeki kadro çevirir ligi. Ama ilk maçtaki performansa göre teklifini düşüneceğim Sonuçta as oyuncum kararsız kaldım
Kaşif bana teklif etti ben almadım,soldado çıktı şimdi şansımaLukas Podolski'yi Arsenal'den 22 Milyona kadromuza kattık.
Feyenoord ve Hollanda milli takımındaki başarısıyla adından söz ettiren genç sağ bek oyuncusu Daryl Janmaat'ı 12.015.000 €'ya karşılığında kulübümüze kazandırdık.
Ekli dosyayı görüntüle 32270
İyi transfer yapmışız o zaman. En son kaç olmuştu puanı ?Gecen sezon bendeydi.
İyi transfer yapmışız o zaman. En son kaç olmuştu puanı ?
Abi Soldado İspanya Ligi'nde bendeydi iyi oyuncu değildi bende İnşallah sende iş görürKaşif bana teklif etti ben almadım,soldado çıktı şimdi şansıma
Sağ beki garantiye aldık o zaman.Söylesem mi acaba baya iyi diyeyim sen anlarsin. İlk maclar iyi asist yapti bende, sonra passiflesti.