Admine mesaj atıp hemen değiştiririm ama listemi
Sen zaten bana giciklik, anticilik olsun diye yapmadigin yok bu aralar
Admine mesaj atıp hemen değiştiririm ama listemi
Herkesin Napoliyi seçmesi kafamı karıştırdı amaSen zaten bana giciklik, anticilik olsun diye yapmadigin yok bu aralar
Herkesin Napoliyi seçmesi kafamı karıştırdı ama
Herkesin bir bildiği varmış deyipp listemi değiştiriyorumCok iyi takim degil ama ortalamanin da baya bir üstünde bir takim
Herkesin bir bildiği varmış deyipp listemi değiştiriyorum
Not: Sana gıcıklık olsun diye değil
Bunu kura günü öğreneceksinNapoli'yi mi yaziyorsun?
Bunu kura günü öğreneceksin
Teşekkür ederim 😎Bu yazismalardan sonra gidip degistirmen bunu gösteriyor zaten. Helal olsun yakisani yapmissin yine
Teşekkür ederim 😎
Negatif yönde miydiUmarim o yazimi pozitif yönde algilamamissindir..
Sen gecen sezon yoktun bana yapsin yapacaksahem gecen sezon Menajerlerde birinci oldum
Ben de geçen sezon vasat bir takımı şampiyon yaptım hatırlatırımBu sezon iyi bir takım almak bana düşer
Aga Karadayı'yı bırakmış @Maskeli Fedai haberin var mı ?Sen zaten bana giciklik, anticilik olsun diye yapmadigin yok bu aralar
Fulham Mulham geçen sezon şampiyonu son haftada geçtimBizim Fulham neci oluyorsuan gercek premier lig'de sonuncu sirada
Hemen havalara girme agaFulham Mulham geçen sezon şampiyonu son haftada geçtimSassuolo çıkar da şampiyon yaparım(Allah korusun)
Aga Karadayı'yı bırakmış @Maskeli Fedai haberin var mı ?
Fulham Mulham geçen sezon şampiyonu son haftada geçtimSassuolo çıkar da şampiyon yaparım(Allah korusun)
Aga haklısın sende şans yoktu takım ayarlamadan maç oluyorduHemen havalara girme agaGeçen sezon sende şans vardı geçtin bende olsaydı şans 1-2 hafta önce ilan etmiştim şampiyonluğumu
Sadece o da değil agaAga haklısın sende şans yoktu takım ayarlamadan maç oluyorduAma oyuna başladıktan bu yana hiç kaliteli takım çıkmadı. İtalya'da kaliteli takım çok inşallah iyi bir takım gelirSassuolo hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?