Admine mesaj atıp hemen değiştiririm ama listemi![]()
Sen zaten bana giciklik, anticilik olsun diye yapmadigin yok bu aralar
Admine mesaj atıp hemen değiştiririm ama listemi![]()
Herkesin Napoliyi seçmesi kafamı karıştırdı amaSen zaten bana giciklik, anticilik olsun diye yapmadigin yok bu aralar![]()
Herkesin Napoliyi seçmesi kafamı karıştırdı ama![]()
Herkesin bir bildiği varmış deyipp listemi değiştiriyorumCok iyi takim degil ama ortalamanin da baya bir üstünde bir takim![]()
Herkesin bir bildiği varmış deyipp listemi değiştiriyorum
Not: Sana gıcıklık olsun diye değil![]()
Bunu kura günü öğreneceksinNapoli'yi mi yaziyorsun?![]()
![]()
![]()
Bunu kura günü öğreneceksin![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim 😎Bu yazismalardan sonra gidip degistirmen bunu gösteriyor zaten. Helal olsun yakisani yapmissin yine![]()
Teşekkür ederim 😎
Negatif yönde miydiUmarim o yazimi pozitif yönde algilamamissindir..![]()
Sen gecen sezon yoktun bana yapsin yapacaksahem gecen sezon Menajerlerde birinci oldum
![]()
Ben de geçen sezon vasat bir takımı şampiyon yaptım hatırlatırımBu sezon iyi bir takım almak bana düşer
![]()
Aga Karadayı'yı bırakmış @Maskeli Fedai haberin var mı ?Sen zaten bana giciklik, anticilik olsun diye yapmadigin yok bu aralar![]()
Fulham Mulham geçen sezon şampiyonu son haftada geçtimBizim Fulham neci oluyorsuan gercek premier lig'de sonuncu sirada
![]()
Hemen havalara girme agaFulham Mulham geçen sezon şampiyonu son haftada geçtimSassuolo çıkar da şampiyon yaparım
(Allah korusun)
![]()
Aga Karadayı'yı bırakmış @Maskeli Fedai haberin var mı ?![]()
Fulham Mulham geçen sezon şampiyonu son haftada geçtimSassuolo çıkar da şampiyon yaparım
(Allah korusun)
![]()
Aga haklısın sende şans yoktu takım ayarlamadan maç oluyorduHemen havalara girme agaGeçen sezon sende şans vardı geçtin bende olsaydı şans 1-2 hafta önce ilan etmiştim şampiyonluğumu
![]()
Sadece o da değil agaAga haklısın sende şans yoktu takım ayarlamadan maç oluyorduAma oyuna başladıktan bu yana hiç kaliteli takım çıkmadı. İtalya'da kaliteli takım çok inşallah iyi bir takım gelir
Sassuolo hariç
![]()