bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,344
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Yok, ikisi bağlantılı biri olmazsa diğeri de olmaz.Antrenmanlar var mı bugün peki ?
Yok, ikisi bağlantılı biri olmazsa diğeri de olmaz.Antrenmanlar var mı bugün peki ?
Hedefleri tekrar güncellersen sevinirim.Hedefler güncelleme öncesi kadro değerlerine göre hesaplanmış. Ne yapsam bilemedim şu an.
Güncelledim.Hedefleri tekrar güncellersen sevinirim.
futbu.com'a girdim neyapıcam şimdi orada?
bu oyun takım falan sarmadı beni,ayrılsam problem olurmu kızarmısınız?OzaN'in gönderdigi özel mesaja gir simdi, o linke tikla, takim yüklenecek.
bu oyun takım falan sarmadı beni,ayrılsam problem olurmu kızarmısınız?
Bekle biraz, maçlar başlasın zevk almaya başlarsın.bu oyun takım falan sarmadı beni,ayrılsam problem olurmu kızarmısınız?
kadromu oluşturdum yavaş yavaş öğreneceğim galiba.Bekle biraz, maçlar başlasın zevk almaya başlarsın.
Sonra yine ayrılmak istersen ayrılabilirsin, kızma gibi bir durum olmaz.
kadromu oluşturdum yavaş yavaş öğreneceğim galiba.
hafta arasında Liverpool'dan 5 tane yiyen Norwich'le benim takımın bir alakası varmı?Genc oyuncular daha iyi yeteneklerini gelistirir abi, antrenmanlar her gece 23.00'a ayarla, 23'den sonra antrenmanlar yapiliyor ve oyuncularin yetenegi degisir belki.
Maclar 00.00.
Bugün mac yok ama bildigim kadariyla.
hafta arasında Liverpool'dan 5 tane yiyen Norwich'le benim takımın bir alakası varmı?
ben de hep gerçekle bağdaştırıyordumAyarlari sen yapacaksin abi, gercekle bagdastirma
Ilk 11, Taktik, Antrenman ayarlari ve stadyum bilet fiyatlarini ayarla. Bilet fiyatlarini cok yüksek tutma.
Bir tane Sponsor secsen iyi olur gelir olur hem biraz.
Daha soracaklarin olursa sorabilirsin
ben de hep gerçekle bağdaştırıyordum
Hayatımız çalışmayla geçti oyun oynamaya hiçbir zaman fırsatımız olmadı.
şimdi cahilliğimiz yüzümüzden okunuyor
Beni 2 maçta da yendin.Bende pek oynadim sayilmaz abi. Simdi ki gencler eline PS3/PS4 aldiginda eziliyoruztakmaya gerek yok.
Gecen sezon Antalyaspor ile ne takimlarin canini yaktik @darksaal bilir
sen bana yaşlı oyuncularla oynama demiştin ben daha önce lampard'ı oyun kurucu olarak transfer etmiştim geri iade edebiliyormuyuz?Bende pek oynadim sayilmaz abi. Simdi ki gencler eline PS3/PS4 aldiginda eziliyoruztakmaya gerek yok.
Gecen sezon Antalyaspor ile ne takimlarin canini yaktik @darksaal bilir
sen bana yaşlı oyuncularla oynama demiştin ben daha önce lampard'ı oyun kurucu olarak transfer etmiştim geri iade edebiliyormuyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?