Gelir, diğer ayarlarda sıkıntı olmuştur.4 tane mevki isaretleyince geliyor mu oyuncu? Bana simdiye kadar hic gelmedi
Gelir, diğer ayarlarda sıkıntı olmuştur.4 tane mevki isaretleyince geliyor mu oyuncu? Bana simdiye kadar hic gelmedi
Helal olsun gerçekten.Real Madrid'den bir baska dünya yildizi Fulham'da! Cristiano Ronaldo yaklasik 60 milyona Fulham'a transfer oldu
@darksaal
@Yakamoz-Asi aga tekliflere bir bakar mısın ?
Gel Guzman ile Messi'yi takas edelim 🙂 Yada istediğin başka bir oyuncuyla 🙂Lionel Messi'yi nasil satayim aga daha adam bir mac anca oynadi bir verdigim paranin hakkini alayim ama güzel teklif gelmis
Gel Guzman ile Messi'yi takas edelim 🙂 Yada istediğin başka bir oyuncuyla 🙂
ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.
Açık çek bırakıyorum son dakikalarda daha ne istiyorsun ki 🙂Gelecek sezon insallah
Açık çek bırakıyorum son dakikalarda daha ne istiyorsun ki 🙂
Isco'yu Fulham'a gönderdik hayırlısı olsun
Manchester United'dan James Milner'ı 85.000.000'a takımımıza transfer ettik hayırlısı olsun
Michu'ya bak birde 🙂. Ama o cezalı sanırım 🙂Gunzman'in degeri Messi'nin iki kati olmusadamin yetenekleri birde 103-103-103 o nasil olmus öyle@darksaal
Lionel Messi'yi getirmek icin cok bekledim, kimselere vermem
Eyvallah aga
Sende cok iyi oyuncu almissin bu arada.
Ortasahadaki oyuncularda bir sorun vardı, düzeltildi. (Geç kaldık biraz.Gunzman'in degeri Messi'nin iki kati olmusadamin yetenekleri birde 103-103-103 o nasil olmus öyle@darksaal
Lionel Messi'yi getirmek icin cok bekledim, kimselere vermem
Eyvallah aga
Sende cok iyi oyuncu almissin bu arada.
Michu'ya bak birde 🙂. Ama o cezalı sanırım 🙂
Bir ara yetenekte unuttum üçünü ondan oldu 🙂Cezali evet, ama 107 oha yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?