Şampiyon olmuş kulüp 5. büyük tabii olacak şampiyonluk hedefi!Bursaspor'un hedefi 1.lik değildir inşallah.
Ben Sevdiğiniz Takımları Üste Yazarsınız Pek Çıkmaz Yazılmıştı O yüzden Elazığspor`u yazdımElazığspor kuranın sürprizi oldu. Üç kişi ilk sırada yazdı, bir kişi ise ikinci sırada yazdı. Neredeyse Fenerbahçe ve Galatasaray'dan çok rağbet gördü.(Beşiktaş'tan zaten daha çok rağbet gördü.)
Osmaniyeli. 😎
Yok değildir.Bursaspor'un hedefi 1.lik değildir inşallah.
Nüfus memuru olucam.Bütün forum ahalasinin kütüğünü biliyorsun sen de.
İlk 3 neymiş!!Birak simdi Samet'i Osmaniye'yi, sen Besiktas'i bir ilk üc arasinda yerlestirme, ben o zaman görüsürüm seninle
Nüfus memuru olucam.
Gerekirse evet.İsmini söylemeyen birinden şaşırtıcı bir itiraf.
@Reytinger sen nasıl takımın başında duracaksın? Okulu mu bırakıyorsun?
İtiraf olsa EveN'e yollardım.İsmini söylemeyen birinden şaşırtıcı bir itiraf.
Şampiyon olmuş kulüp 5. büyük tabii olacak şampiyonluk hedefi!
İtiraf olsa EveN'e yollardım.
1.lik benim 😎 Gör bak bu sezon açık ara yapacam gene İnşallahİlk 3 neymiş!!
Hedefimiz birincilik. 😎
Olmazsa da olmaz şimdi canım çok da şey yapmayalım.İlk 10'da iyidir.
kem küm..
İyi olan kazansın.1.lik benim 😎 Gör bak bu sezon açık ara yapacam gene İnşallahÇok iyi bildiğim oyuncular var elimde bol malzeme var istediğim oyuncuyu şik şak alacam İnşallahBaşta gol kralı olan Çilek alacam sonra karpuz kiraz Allah ne verdiyse
Zevkli olacağı kesinİyi olan kazansın.Derbiler zevkli olacak o zaman.
Keşke sende olsaydın daha zevkli olurdu ama bir şartla kabul ederiz yazın katılırsan@SuskunFelon @Yakamoz-Asi @batuhankaralar @çocuklarduymasın @kvp ve diğer kardeşlerim çok sağolun ben yoktum olsaydım sizi kıramazdım tabi kusura bakmayın gerçekten uğraşamam boşuna yer işgal etmek istemedim siz oynayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?