FF Futbu Ligi 6. Sezon Kura Çekimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elazığı 1.sıraya yazmışım dimi ?

Elazığspor kuranın sürprizi oldu. Üç kişi ilk sırada yazdı, bir kişi ise ikinci sırada yazdı. Neredeyse Fenerbahçe ve Galatasaray'dan çok rağbet gördü. :D (Beşiktaş'tan zaten daha çok rağbet gördü. :D)
Ben Sevdiğiniz Takımları Üste Yazarsınız Pek Çıkmaz Yazılmıştı O yüzden Elazığspor`u yazdım :D

İlk 3 neymiş!! :T:
Hedefimiz birincilik. 😎
Olmazsa da olmaz şimdi canım çok da şey yapmayalım.:D İlk 10'da iyidir.:X
kem küm..
1.lik benim 😎 Gör bak bu sezon açık ara yapacam gene İnşallah :D Çok iyi bildiğim oyuncular var elimde bol malzeme var istediğim oyuncuyu şik şak alacam İnşallah :D Başta gol kralı olan Çilek alacam sonra karpuz kiraz Allah ne verdiyse :D

1.lik benim 😎 Gör bak bu sezon açık ara yapacam gene İnşallah :D Çok iyi bildiğim oyuncular var elimde bol malzeme var istediğim oyuncuyu şik şak alacam İnşallah :D Başta gol kralı olan Çilek alacam sonra karpuz kiraz Allah ne verdiyse :D
İyi olan kazansın.:D Derbiler zevkli olacak o zaman.:D

İyi olan kazansın.:D Derbiler zevkli olacak o zaman.:D
Zevkli olacağı kesin :D

@SuskunFelon @Yakamoz-Asi @batuhankaralar @çocuklarduymasın @kvp ve diğer kardeşlerim çok sağolun ben yoktum olsaydım sizi kıramazdım tabi kusura bakmayın gerçekten uğraşamam boşuna yer işgal etmek istemedim siz oynayın :D
Keşke sende olsaydın daha zevkli olurdu ama bir şartla kabul ederiz yazın katılırsan :D