Ben daha hic oynamadim, hic bir bilgim yok, ayrica aksam 22'den sonra herhangi bir ayar yapamam.
Uygun muyum
Uygun muyum
Ben nasıl oynanacağını bilmiyorum ki?
Ben daha hic oynamadim, hic bir bilgim yok, ayrica aksam 22'den sonra herhangi bir ayar yapamam.
Uygun muyum
Hiç oynamamış olanların oynaması benim için daha da iyi. Ne kadar farklı kişinin gözünden oyun ile ilgili fikir alırsam o kadar iyi. Sonuçta kimse öğrenerek başlamadı.
Ayarları günün herhangi bir saati yapabilirsiniz. Gecede iki kere işlem olur. Birincisi antrenman ile ilgili diğeri maçların oynanmasıyla ilgili. 23.00 ve 00.30 sanırım saatleri. O iki saat arasında antrenman sonuçlarına göre bir şeyler yapılması mantıklı olabilir ama olmamasının hiçbir önemi yok. Yani gündüz yaptıklarınız da fazlasıyla yeterli olabilir.
Tamam da o saatte burada olmana gerek yok ki. Sen ister 7 ister 8'de hazırla gerisini sistem yapıyor.Yaaa bak gördün mü, daha bastan kayip benim kiantrenmanlar gec saatde oluyor..
Antrenmalar geç saatte sonuçlanıyor, ayarlamak için bütün günün var.Yaaa bak gördün mü, daha bastan kayip benim kiantrenmanlar gec saatde oluyor..
O zaman çekilişi göremeyeceğiz malesefBayramda.
Güzel bir takım gelir belki aga sen katıl yinedeÜşeniyorum, ilgilenmiyorum. Boştan yere yer kaplamayım
yok aga katılmayacam sağolun düşündüğünüz içinBaşvurular için son gün yarın, elinizi çabuk tutun.
@takas aga sen gelmiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?