FF Futbu Ligi 6. Sezon Başvuruları Başladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben daha hic oynamadim, hic bir bilgim yok, ayrica aksam 22'den sonra herhangi bir ayar yapamam.

Uygun muyum :D

Ben nasıl oynanacağını bilmiyorum ki? :(

Ben daha hic oynamadim, hic bir bilgim yok, ayrica aksam 22'den sonra herhangi bir ayar yapamam.

Uygun muyum :D

Hiç oynamamış olanların oynaması benim için daha da iyi. Ne kadar farklı kişinin gözünden oyun ile ilgili fikir alırsam o kadar iyi. Sonuçta kimse öğrenerek başlamadı. :):)

Ayarları günün herhangi bir saati yapabilirsiniz. Gecede iki kere işlem olur. Birincisi antrenman ile ilgili diğeri maçların oynanmasıyla ilgili. 23.00 ve 00.30 sanırım saatleri. O iki saat arasında antrenman sonuçlarına göre bir şeyler yapılması mantıklı olabilir ama olmamasının hiçbir önemi yok. Yani gündüz yaptıklarınız da fazlasıyla yeterli olabilir. :):)

Hiç oynamamış olanların oynaması benim için daha da iyi. Ne kadar farklı kişinin gözünden oyun ile ilgili fikir alırsam o kadar iyi. Sonuçta kimse öğrenerek başlamadı. :):)

Ayarları günün herhangi bir saati yapabilirsiniz. Gecede iki kere işlem olur. Birincisi antrenman ile ilgili diğeri maçların oynanmasıyla ilgili. 23.00 ve 00.30 sanırım saatleri. O iki saat arasında antrenman sonuçlarına göre bir şeyler yapılması mantıklı olabilir ama olmamasının hiçbir önemi yok. Yani gündüz yaptıklarınız da fazlasıyla yeterli olabilir. :):)

Yaaa bak gördün mü, daha bastan kayip benim ki :D antrenmanlar gec saatde oluyor.. :D

Tamam o zaman basvurumu yapayim :D geliyor mesaj :D

Bakalim istedigim takim gelecek mi :D Zor ihtimal ama :D

Üşeniyorum, ilgilenmiyorum. Boştan yere yer kaplamayım :D

Başvurular için son gün yarın, elinizi çabuk tutun.
@takas aga sen gelmiyor musun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...