FF Futbu Ligi 4. Sezon | Yorum & Sohbet

Moraller düştü. Kondisyon düştü. Nası antreman bu?

Sadece yetenek gelişmiş.

Şimdi yeni düzenlemeye göre şöyle bir durum var:

Yetenek antrenmanına alınan kişinin kondisyonu düşüyor. Çünkü diğerlerinden daha fazla çalışıyor.
Kondisyon antrenmanına alınan kişinin morali düşüyor. Çünkü diğerlerinden daha fazla çalışıyor. Arkadaşları eğlenirken o kondisyon çalışıyor.

Moral antrenmanının ise bir dezavantajı yok. Çünkü yorulmuyorlar sonuçta psikologla sohbet ediyorlar biraz.

İyiymiş.

Kondisyona aldığımın kondisyonu düşmüş, morale aldığımın morali düşmüş.
Yeteneğe aldığımın sadece yeteneği artmış, azalma olmamış.

Antrenmana oyuncu almayalım daha iyi, bir tarafı düzeltirken diğer taraf bozuluyor.

Kondisyona aldığımın kondisyonu düşmüş, morale aldığımın morali düşmüş.
Yeteneğe aldığımın sadece yeteneği artmış, azalma olmamış.

O zaman hata var ortada kontrol edeceğim.

Antrenmana oyuncu almayalım daha iyi, bir tarafı düzeltirken diğer taraf bozuluyor.

Antrenmana oyuncu almak yine büyük avantaj ve şart gibi ama yani yeteneğini geliştireceğin oyuncuyu ilk 11'e almamak daha iyi oluyor yeni düzende. Yedekleri geliştirmek daha avantajlı. Kondisyon - moral dengesi ise çok değişmemesi lazım oran düşürülebilir biraz şu an ne kadar bilmiyorum kontrol etmem gerek.

Aynen, @berkann'ın dediği gibi olmuş, kondisyona aldığım oyuncunun kondisyonu 20'ye düşmüş.

Moral antrenmanına aldığım oyuncunun morali 30'a düşmüş.

Yetenek antrenmanında da sorun var sanırım, sadece bir oyuncum 1 puan gelişmiş.

O zaman büyük ihtimal 20 artması gerekirken direkt 20 olmuştur. Yetenekte benim de bir oyuncu 2 puan gelişmiş sadece. Onu anlamadım neden. Birden fazla oyuncusu gelişen kişi var mı acaba?

Benim Hiç Gelişmemiş

Saçmaladı İyice Sistem

Ozi Reis El Atar Kısa Sürede
Allah dan Maç yok maç olsaydı yenilirdik

Artık bugün AMR'ye bir futbolcu transfer etmeliyim.

Satılık listesinde çok iyi futbolcularım var, onları da alırsanız, güzel olur.

Kaşiften başka bir mevkiden futbolcu bulmasını isteyeceğim.

Benim de artmış gözükmüyo ama güçleri biliyodum artmış.

- - - Ekleme - - -

Futbu'da gelecek maçlarımız hakkındaki yorumlarımızın takımımız hakkındaki yorumlarımızın vb şeylerin konuşulacağı alandır.

Hangi takımı alacaksınız ?
Deneme

Benim hedefim 7.likmiş, nerdee?

Koskoca takim DMC dolu arkadaş. İLk 11'i DMC'yle döşesem yedeğe de DMC kalır.