FF Futbu Ligi 4. Sezon | Yorum & Sohbet

Moraller düştü. Kondisyon düştü. Nası antreman bu? :(

Sadece yetenek gelişmiş.

Şimdi yeni düzenlemeye göre şöyle bir durum var:

Yetenek antrenmanına alınan kişinin kondisyonu düşüyor. Çünkü diğerlerinden daha fazla çalışıyor.
Kondisyon antrenmanına alınan kişinin morali düşüyor. Çünkü diğerlerinden daha fazla çalışıyor. Arkadaşları eğlenirken o kondisyon çalışıyor. :):)
Moral antrenmanının ise bir dezavantajı yok. Çünkü yorulmuyorlar sonuçta psikologla sohbet ediyorlar biraz. :):)

Yetenek antrenmanına alınan kişinin kondisyonu düşüyor. Çünkü diğerlerinden daha fazla çalışıyor.
Kondisyon antrenmanına alınan kişinin morali düşüyor. Çünkü diğerlerinden daha fazla çalışıyor. Arkadaşları eğlenirken o kondisyon çalışıyor. :):)
Moral antrenmanının ise bir dezavantajı yok. Çünkü yorulmuyorlar sonuçta psikologla sohbet ediyorlar biraz. :):)

İyiymiş. :F

Kondisyona aldığımın kondisyonu düşmüş, morale aldığımın morali düşmüş. :( Yeteneğe aldığımın sadece yeteneği artmış, azalma olmamış. :)

Antrenmana oyuncu almayalım daha iyi, bir tarafı düzeltirken diğer taraf bozuluyor. :):)

Kondisyona aldığımın kondisyonu düşmüş, morale aldığımın morali düşmüş. :( Yeteneğe aldığımın sadece yeteneği artmış, azalma olmamış. :)

O zaman hata var ortada kontrol edeceğim. :)

Antrenmana oyuncu almayalım daha iyi, bir tarafı düzeltirken diğer taraf bozuluyor. :):)

Antrenmana oyuncu almak yine büyük avantaj ve şart gibi ama yani yeteneğini geliştireceğin oyuncuyu ilk 11'e almamak daha iyi oluyor yeni düzende. Yedekleri geliştirmek daha avantajlı. Kondisyon - moral dengesi ise çok değişmemesi lazım oran düşürülebilir biraz şu an ne kadar bilmiyorum kontrol etmem gerek. :)

Aynen, @berkann'ın dediği gibi olmuş, kondisyona aldığım oyuncunun kondisyonu 20'ye düşmüş.

Moral antrenmanına aldığım oyuncunun morali 30'a düşmüş.

Yetenek antrenmanında da sorun var sanırım, sadece bir oyuncum 1 puan gelişmiş.

Aynen, @berkann'ın dediği gibi olmuş, kondisyona aldığım oyuncunun kondisyonu 20'ye düşmüş.

Moral antrenmanına aldığım oyuncunun morali 30'a düşmüş.

Yetenek antrenmanında da sorun var sanırım, sadece bir oyuncum 1 puan gelişmiş.

O zaman büyük ihtimal 20 artması gerekirken direkt 20 olmuştur. Yetenekte benim de bir oyuncu 2 puan gelişmiş sadece. Onu anlamadım neden. Birden fazla oyuncusu gelişen kişi var mı acaba? :)

Benim Hiç Gelişmemiş :(
Saçmaladı İyice Sistem :D
Ozi Reis El Atar Kısa Sürede
Allah dan Maç yok maç olsaydı yenilirdik :D

Artık bugün AMR'ye bir futbolcu transfer etmeliyim. :D

Satılık listesinde çok iyi futbolcularım var, onları da alırsanız, güzel olur. :D

Kaşiften başka bir mevkiden futbolcu bulmasını isteyeceğim. :D

Benim de artmış gözükmüyo ama güçleri biliyodum artmış. :D

- - - Ekleme - - -

Futbu'da gelecek maçlarımız hakkındaki yorumlarımızın takımımız hakkındaki yorumlarımızın vb şeylerin konuşulacağı alandır.

Hangi takımı alacaksınız ? :D
Deneme

Koskoca takim DMC dolu arkadaş. İLk 11'i DMC'yle döşesem yedeğe de DMC kalır.