1 | darksaal | Fiorentina | 3052 |
Hayır onu anladım da. Mesela ilk tercihi Juve olanlar arasında kura mı yapılıyor?
Ya da mesela ilk tercihinde sadece ben Lazioyu tercih ettiysem, direk benim mi oluyor o takım?
Daha açılmadı. 1-2 gün içinde açılacak muhtemelen.
Hayır onu anladım da. Mesela ilk tercihi Juve olanlar arasında kura mı yapılıyor?
Ya da mesela ilk tercihinde sadece ben Lazioyu tercih ettiysem, direk benim mi oluyor o takım?
Sadece sen tercih edersen ilk sırada o takım senin olur.
Eee tamam o zaman en son ben tercih ederim.@Orcun_22 o riske girilmez dedi ama riskle bi alakası yok.
Eee tamam o zaman en son ben tercih ederim.@Orcun_22 o riske girilmez dedi ama riskle bi alakası yok.
Sen Bayern'i sadece ben isterim mi sanıyorsun ?
Bayerni değil. Mesela herkes çoğunlukla Bayern, Schalke,Dortmund isteyecek. Ama bunlar dışında da Leverkusen gibi güçlü sayılabilecek takımlar var. Kura sıkıntısına girmeden onları alabilirim.Diye düşündüm.
Bayerni değil. Mesela herkes çoğunlukla Bayern, Schalke,Dortmund isteyecek. Ama bunlar dışında da Leverkusen gibi güçlü sayılabilecek takımlar var. Kura sıkıntısına girmeden onları alabilirim.Diye düşündüm.
Yanlış düşünmüşsün, geçen sezonda öyle takımlar için büyük rekabet vardı.
Yanlış düşünmüşsün, geçen sezonda öyle takımlar için büyük rekabet vardı.
Evet. Almanya Ligi'ni o yüzden seçtik zaten.Sadece onu sen düşünmüyorsun.
Bir acemiden beklenmedik düşünceler.
O zaman büyüklere mi sarsak napsak.Strateji oyunu mu Futbol oyunu mu belli değil.
3. sezonun son maçına girdim maçı okuyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?