1 | darksaal | Fiorentina | 3052 |
Hayır onu anladım da. Mesela ilk tercihi Juve olanlar arasında kura mı yapılıyor?
Ya da mesela ilk tercihinde sadece ben Lazioyu tercih ettiysem, direk benim mi oluyor o takım?
Daha açılmadı. 1-2 gün içinde açılacak muhtemelen.![]()
Hayır onu anladım da. Mesela ilk tercihi Juve olanlar arasında kura mı yapılıyor?
Ya da mesela ilk tercihinde sadece ben Lazioyu tercih ettiysem, direk benim mi oluyor o takım?
Sadece sen tercih edersen ilk sırada o takım senin olur.![]()
Eee tamam o zaman en son ben tercih ederim.@Orcun_22 o riske girilmez dedi ama riskle bi alakası yok.
![]()
Eee tamam o zaman en son ben tercih ederim.@Orcun_22 o riske girilmez dedi ama riskle bi alakası yok.
![]()
Sen Bayern'i sadece ben isterim mi sanıyorsun ?![]()
![]()
Bayerni değil. Mesela herkes çoğunlukla Bayern, Schalke,Dortmund isteyecek. Ama bunlar dışında da Leverkusen gibi güçlü sayılabilecek takımlar var. Kura sıkıntısına girmeden onları alabilirim.Diye düşündüm.
![]()
Bayerni değil. Mesela herkes çoğunlukla Bayern, Schalke,Dortmund isteyecek. Ama bunlar dışında da Leverkusen gibi güçlü sayılabilecek takımlar var. Kura sıkıntısına girmeden onları alabilirim.Diye düşündüm.
![]()
Yanlış düşünmüşsün, geçen sezonda öyle takımlar için büyük rekabet vardı.![]()
Yanlış düşünmüşsün, geçen sezonda öyle takımlar için büyük rekabet vardı.![]()
Evet. Almanya Ligi'ni o yüzden seçtik zaten.Sadece onu sen düşünmüyorsun.
Bir acemiden beklenmedik düşünceler.![]()
O zaman büyüklere mi sarsak napsak.Strateji oyunu mu Futbol oyunu mu belli değil.
![]()
3. sezonun son maçına girdim maçı okuyom.![]()