FF Futbu Ligi 22.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Karabükspor

1-0
Manisaspor

Gaziantepspor
0-0

Kayserispor

Eskişehirspor
0-0
Beşiktaş

İstanbul BB
7-2
Mersin İdman Yurdu

Trabzonspor​
3-1​
Bursaspor​

Ankaragücü
5-5
Gençlerbirliği

Antalyaspor
0-0
Galatasaray

Fenerbahçe

3-0
Samsunspor

Orduspor
1-2
Sivasspor

Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada galip gelerek en yakın takipçimize 2 puan fark attık :)

antep gibi güçlü bi takımla deplasmanda berabere kalsakta memnun değilim sonuçtan liderle fark 7 oldu.

Bursa'yı 3-1 le geçmişiz... Belediye ne yapmış öyle :) İstanbul BB 7-2 Mersin İdman Yurdu

Aldığımız önemli 3 puanla şampiyonluk yolunda yeniden iddialı konuma geldik. 4. ile arada 11 puan fark kaldı. Bundan sonra tek yapmamız gereken seri galibiyetler. ;😉

Ankaragücü - Gençlerbirliği maçı ders niteliğinde bir maç olmuş. İyi ki maçlar canlı izlenmiyor yoksa Gençlerbirliği menajeri ve taraftarı için çok sert olurdu :D

Aldığımız önemli 3 puanla şampiyonluk yolunda yeniden iddialı konuma geldik. 4. ile arada 11 puan fark kaldı. Bundan sonra tek yapmamız gereken seri galibiyetler. ;😉

Ankaragücü - Gençlerbirliği maçı ders niteliğinde bir maç olmuş. İyi ki maçlar canlı izlenmiyor yoksa Gençlerbirliği menajeri ve taraftarı için çok sert olurdu :D

Benim 7-2 yenildiğim maçı izleseydim sinirden bilgisayarı kırardım heralde :F

ankaragucuyle maçımız cok sacma olmus 2 haftadır sacma puanlar kaybedıyoruz.

Yine aynı eleman yine kırmızı kart:(42. dakikada 10 kişi kalmışız, mecburen beraberliğe sevineceğim:)