FF Futbu Ligi 2.Sezon 4.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
4. Haftanın Fikstürü

Arsenal

-
Tottenham Hotspur

Chelsea
-
Fulham

Wigan Athletic
-
Stoke City

Aston Villa
-
Newcastle United

Everton
-
West Bromwich

Manchester United
-
Liverpool

Norwich City
-
Wolverhampton Wanderers

Bolton Wanderers
-
Swansea City

Manchester City
-
Blackburn Rovers

Queens Park Rangers
-
Sunderland

Not: Sonuçlara gece saat 01.00'dan itibaren Canlı Anlatım | FuTBu | Online Futbol Menajerlik Oyunu bölümünden bakabilirsiniz. Bu konuda maçlar hakkında yorumlar yapılacaktır, ilk mesaja sonuçlar eklenmeyecektir.

Kendi evimizde; güçlü bir rakip olan Tottenham'la oynayacağız, İnşallah kazanırız :)

Maalesef Everton'a kılpayı yenildik :( Kuzey Londra derbisini Tottenham 3-4 kazanmış :)

Takım 5 hafta sonra süper olacaktır buna eminim ama haftaya Manu ile oynayacağız en azından o sürece kadar fazla puan kaybı yaşamamam gerek :(

1 dk de 2 gol atarak dunya uzerinde rekor kırdım :D dk 51 de 2 tane gol atarak belkide macın gidisatında buyuk bir etki yaptım ve macı 4-2 kazandık. artık onumuzdeki maclara bakarak kupaya dogru ilerlemek istiyoruz :)

2-1 kazanarak 3 puanın sahibi olduk tehlike hattından uzaklaşıp ilk 10'a girmek istiyoruz :)

Dünkü Chelsea maçı bence her haliyle ilginç, birincisi ben zaten kazanamayacağım diye o takıma yedeklerle çıkmıştım, asilleri dinlendirmek istemiştim. İkincisi nasıl olduysa maçta iki takımın güçleri aynı çıktı, gol sayımız dışında her şeyimiz eşit ama galip gelen 1 farkla Chelsea oldu.

Şimdi kendime soruyorum, Chelsea nasıl bana denk olabilir ve ben azıcık daha iyi bir oyuncu ile oynasaydım kazanacak mıydım ? Tuhaf !