HeisenBerg
Favori Üye
80 üstü istemiştim
Diğer takımlardan
80'i bile bulmamış mı? Hangi pozisyonda ?
Görüşmediğin takım kaldı mı ? Astronomik fiyatlara mı geçeceksin ?
2 kişiye yolladım işte Birisine 1 Miyon birisine 4.5 Milyon verdim
Ben artık konuşmayacağım bu takımlarla ya, ilk sezon bu kadar pinti değildi sanki kimse, kullanmadıkları onlarca oyuncu var, birini vermiyorlar.
Ben ümitliyim, ve ayrıca ben teklif yaparken ilk önceliğim yaş sonra ise teklif yaptığım takımın o oyuncunun mevkilerinde kaç tane oyuncusu olduğuna bakarım
Bütün istediklerin atıl olanlardı, biri bile kabul etmedi, hiç paylaşım diye bir kültür kalmamış, bedava da istemiyoruz gerçi. Neyse ben kapatıyorum transferi, gerçi açamamıştım.
Transfersiz bu takımla yapamazsın
Bana teklif yapabilirsin
Yapamazsam istifa diye bir seçenek var, yaklaştım baya ona.
Takımına bakayım bi Paylaşımcı olduğun için sağol.
Sakın ha
Rica ederim, bu arada ben FB'yi yönetirken küçük takım yönetimini hiç bilmediğimden bazı teklifleri çok geri çevirmişliğim oldu, şimdi çok pişmanım
Bunu anlamana sevindim, umarım hep büyük takım yöneten arkadaşlarım da bu durumu anlarlar bir gün, isimlerini saymaya gerek yok.
Sen bu azimle büyüklere yanaşırsın bence ama antrenmanlarla anca ikinci yarı toparlanırsın muhtemelen.
Ben de öyle düşünüyorum, inşallah
Takımın benimkiyle yarışacak düzeyde yaşlıymış, en yaşlı takımlar ikimizde galiba. Var olanları geliştirmeye çalışıyor musun ? Gelişiyorlar mı?
Yok hep genç futbulculara yöneliyorum Şuan bir transfer teklifi daha yaptım, eğer bu oyuncuyu alırsam off off
İsmini ve takımını açıklamak ister misin ?
Jack Wilshere, Arsenal
EDİT: Başarısız olduk Neyse teklifler yarın devam edecek, ben kaçar