FF Futbu Ligi 2.Sezon 3.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

Ben artık konuşmayacağım bu takımlarla ya, ilk sezon bu kadar pinti değildi sanki kimse, kullanmadıkları onlarca oyuncu var, birini vermiyorlar.

Ben ümitliyim, ve ayrıca ben teklif yaparken ilk önceliğim yaş sonra ise teklif yaptığım takımın o oyuncunun mevkilerinde kaç tane oyuncusu olduğuna bakarım :)

Ben ümitliyim, ve ayrıca ben teklif yaparken ilk önceliğim yaş sonra ise teklif yaptığım takımın o oyuncunun mevkilerinde kaç tane oyuncusu olduğuna bakarım :)

Bütün istediklerin atıl olanlardı, biri bile kabul etmedi, hiç paylaşım diye bir kültür kalmamış, bedava da istemiyoruz gerçi. Neyse ben kapatıyorum transferi, gerçi açamamıştım. :(

Yapamazsam istifa diye bir seçenek var, yaklaştım baya ona. :D

Takımına bakayım bi :) Paylaşımcı olduğun için sağol. :)

Sakın ha :D

Rica ederim, bu arada ben FB'yi yönetirken küçük takım yönetimini hiç bilmediğimden bazı teklifleri çok geri çevirmişliğim oldu, şimdi çok pişmanım :(

Sakın ha :D

Rica ederim, bu arada ben FB'yi yönetirken küçük takım yönetimini hiç bilmediğimden bazı teklifleri çok geri çevirmişliğim oldu, şimdi çok pişmanım :(

Bunu anlamana sevindim, umarım hep büyük takım yöneten arkadaşlarım da bu durumu anlarlar bir gün, isimlerini saymaya gerek yok.

Sen bu azimle büyüklere yanaşırsın bence ama antrenmanlarla anca ikinci yarı toparlanırsın muhtemelen. :)

Bunu anlamana sevindim, umarım hep büyük takım yöneten arkadaşlarım da bu durumu anlarlar bir gün, isimlerini saymaya gerek yok.

Sen bu azimle büyüklere yanaşırsın bence ama antrenmanlarla anca ikinci yarı toparlanırsın muhtemelen. :)

Ben de öyle düşünüyorum, inşallah :)

Takımın benimkiyle yarışacak düzeyde yaşlıymış, en yaşlı takımlar ikimizde galiba. :D Var olanları geliştirmeye çalışıyor musun ? Gelişiyorlar mı?

Yok hep genç futbulculara yöneliyorum :) Şuan bir transfer teklifi daha yaptım, eğer bu oyuncuyu alırsam off off :D