FF Futbu Ligi 2.Sezon 23.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Tottenham Hotspur

-
Sunderland​

Fulham
-
Queens Park Rangers​

Stoke City​
-​
Arsenal​

Newcastle United
-
Chelsea​

West Bromwich
-
Wigan Athletic​

Liverpool
-
Aston Villa​

Wolverhampton Wanderers
-
Everton​

Swansea City
-
Manchester United​

Blackburn Rovers
-
Norwich City​

Bolton Wanderers
-
Manchester City​

14 maçtır kazanıyorsun, Tottenham'ı bile yendin... Hayallere kapılmamak gerekir :D

Şans bu işler. :) Tottenham'ın bugünkü maçında tek şut bile çekememesi da şans. :) Bir süredir şanslıyım sadece, yoksa kadrom iyi sayılmaz. :)

Beni ilk yarıda yenen iki takımdan birisin, demek ki senin karşında şanslı olmuyorum. :)

Şans bu işler. :) Tottenham'ın bugünkü maçında tek şut bile çekememesi da şans. :) Bir süredir şanslıyım sadece, yoksa kadrom iyi sayılmaz. :)

Beni ilk yarıda yenen iki takımdan birisin, demek ki senin karşında şanslı olmuyorum. :)

Biraz şans var da hepsi şans olamaz :D Bizim yendiğimiz zaman sen takıma tam alışamamıştın, şimdi takımının sistemi tam olarak oturdu :)

Biraz şans var da hepsi şans olamaz :D Bizim yendiğimiz zaman sen takıma tam alışamamıştın, şimdi takımının sistemi tam olarak oturdu :)

Oturdu ama öyle de kaldı, 93'de gelişimi duran oyuncuyu nasıl satıp yenisini alacağım ya. :(

Ben duruyorken siz gelişmeye devam ediyorsunuzdur herhalde, bu da sizi benden üstü yapar oldukça. :)