FF Futbu Ligi 12.Sezon | Transfer Merkezi

Fenerbahçe'nin süper yıldızı Moussa Sow'a Newcastle United'a hoşgeldin diyoruz :D

Swansea City'nin başarılı defans oyuncusu Kyle Bartley Hull City'de!

Başarılı oyuncuyu 2.000.000 € para karşılığında renklerimize bağladık.

Kyle-Bartley_2826913.jpg

Forvetim satacak kadar yok bea.:(

Şunu merak ediyorum, antrenman olayı günde yalnızca 1 kere ve 9 futbolcu için mi geçerli? Yani Kondisyon çalışması için 3 futbolcu sınırı var, o çalışma bütün gün mü sürüyor? Mobilden tam belli olmuyor ama antrenman Okları günboyu aşağıda olanlar var hiç ilerlemeyip.

Şunu merak ediyorum, antrenman olayı günde yalnızca 1 kere ve 9 futbolcu için mi geçerli? Yani Kondisyon çalışması için 3 futbolcu sınırı var, o çalışma bütün gün mü sürüyor? Mobilden tam belli olmuyor ama antrenman Okları günboyu aşağıda olanlar var hiç ilerlemeyip.

Sistem o kadar reel değil. :D Sadece aksam 23:00'da kondisyona yada yeteneğe koyduğun oyuncu son maçtaki performansına göre artıyor.:X Gün boyu işleyen bir sistem değil.

Öncelikle transfer listesinde yaşı küçük ileride iyi olacak diye 4-5 milyonluk adamlara 20-30 milyon koyan sınırsız sayıda ki arkaşları tebrik ederim. :D
-----

Botların bizden transfer isteme şansını %0 yaptın heralde. @OzaN en son oynadığımda her hafta bol bol gelirdi oysa ki.

Forum İstatistikleri

Konular
172,797
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir