FF Futbu Ligi 12. Sezon Hata Bildirme & Öneri Merkezi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aa benimki de satılmış joey barton'u satmışız 900b £ ya

@OzaN Maçı similede izliyoruz ya diziliş birbirine girmiş onada bir el atsana sarı kart kırmızı kart kim görmüş anca maç sonu görebiliyoruz

@OzaN Mancester United etkili geliyor . Angel di maria şimdi pasını attı şimdi Cenk Tosun topla buluştu kalecinin müdahalesi ve cenk tosun yerde hakem devam diyor bu karar çok konuşulur

bence bu yorumda çok konuşulur

cenk tosun benim oyuncum
di maria onun

@OzaN bende direk bu yoruma ekleme yapayım.

Futbunun en büyük sorunu spikerdeki saçmalıklar bence. Hem kelime dağırcığı eksik, hem sürekli birşeyler sallıyor veya tekrar ediyor.

@OzaN İlk 11'de basit moda geçtim. Yedekleri ayarlarken oyuncum az olduğu için son yedek slotu boş kaldı. Ona da Falcao'yu seçtim. Normalde verdiği hatayı vermedi, baktım iki tane Falcao duruyor orada. İlk 11'e de ikisi de alınabiliniyor. Kadroda falan gözükmüyo, sadece ilk 11'de. Birisini yedeklerden biriyle değiştirince düzeliyor, ama bu şekilde bırakırsam belki maça böylece girebilir. Bakmak lazım.

Stadyum´da Seyirci sayilarini görebiliyoruz peki hangi bölümün doldugunu veya bos kaldiginida görebiliyormuyuz ? @OzaN

@OzaN neden Stoke City ve Swansea City oyuncularini bu kadar yüksek bir fiyata koymus ? Veya ne gerek var böyle bir seye ? Bunu yapmalarindaki amac nedir ?

Son düzenleme:
Çözüldü, teşekkürler bildirdiğin için.
@Titanium senin dediğin de bu muydu değilse özelden atsana ona da bakayım.

Yok orasını göremiyorsunuz, sürpriz.

Menajerlerine sormak lazım gösteriş yapıyorlar herhalde. Ya da bir mucize olmasını umuyorlar ama olmaz.