Önemli değil. Sen bana al demesen bile alacaktım, sırf @Polat Şaşmaz almasın diyeOyun başladı.Ne de olsa yenilcem diyip sonuçları görü bastım.Ve 4-0 galibiyyet.Ben şok ben iptalSonra baktım ki Arsenal son maçların hepsinde yeniliyormuş.
Bu arada @Amoureux teşekkür ederim
Gıcıklık mı yapmak istiyordun?
Hee.
Şimdi sen kazanamıyodun ya, yardım etmek istedim. Alacağın oyuncuyu kapmasın. Onun durumu iyi.
Hadi yine iyisin son dakikalarda beraberliği kurtardın@batuhankaralar aga dedim gonzalo boş diye 1 tane direkten 1 tane boş kale kaçırdı
ama frikikten iyi astı aslanım
Hadi yine iyisin son dakikalarda beraberliği kurtardınHiguain'e makarnayı ekmeksiz yedirince golleri sıralamaya başlar
Benim takım öyle aga ilk 1-2 atakta rakibe özgüven pompalıyor sonra ataklara başlıyoraga zaten tek kale oynadım 2 tane top kaptırdım sezon başından beri kendi sahamda yenmem gerekti ama cenk'i gelir gelmez oynatmak hata oldu
Benim takım öyle aga ilk 1-2 atakta rakibe özgüven pompalıyor sonra ataklara başlıyorBenzema gününde olsa 1 tane sallardı önümüzdeki maçlara bakacağız
Puan kaybetmeye tahammülüm filan yok dedim ya sana, ondan sonra 2 maçtada puan kaybettimDerken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?