Önemli değil. Sen bana al demesen bile alacaktım, sırf @Polat Şaşmaz almasın diyeOyun başladı.Ne de olsa yenilcem diyip sonuçları görü bastım.Ve 4-0 galibiyyet.Ben şok ben iptal Sonra baktım ki Arsenal son maçların hepsinde yeniliyormuş.
Bu arada @Amoureux teşekkür ederim
Gıcıklık mı yapmak istiyordun?Önemli değil. Sen bana al demesen bile alacaktım, sırf @Polat Şaşmaz almasın diye
Gıcıklık mı yapmak istiyordun?
Hee. Teşekkür ederim Yeni taktik kurdum bakalım
Şimdi sen kazanamıyodun ya, yardım etmek istedim. Alacağın oyuncuyu kapmasın. Onun durumu iyi.
Hadi yine iyisin son dakikalarda beraberliği kurtardın Higuain'e makarnayı ekmeksiz yedirince golleri sıralamaya başlar@batuhankaralar aga dedim gonzalo boş diye 1 tane direkten 1 tane boş kale kaçırdı
ama frikikten iyi astı aslanım
Hadi yine iyisin son dakikalarda beraberliği kurtardın Higuain'e makarnayı ekmeksiz yedirince golleri sıralamaya başlar
Benim takım öyle aga ilk 1-2 atakta rakibe özgüven pompalıyor sonra ataklara başlıyor Benzema gününde olsa 1 tane sallardı önümüzdeki maçlara bakacağızaga zaten tek kale oynadım 2 tane top kaptırdım sezon başından beri kendi sahamda yenmem gerekti ama cenk'i gelir gelmez oynatmak hata oldu
Benim takım öyle aga ilk 1-2 atakta rakibe özgüven pompalıyor sonra ataklara başlıyor Benzema gününde olsa 1 tane sallardı önümüzdeki maçlara bakacağız
Puan kaybetmeye tahammülüm filan yok dedim ya sana, ondan sonra 2 maçtada puan kaybettimDerken?