- Reaksiyon puanı
- 37,496
- Puanı
- 1,061
Şu sıralar transfer ile ilgili hiç bir şey yolunda değil o nedenle tehir ettim.Jose Sosa uzun zamandir listede, satamiyorsun bari benim teklife evet deseydin. @sokak sanati
Bakarız bir ara. Yedeğim yok, param yok. Şuan için mümkün değil.Tom sana hayır getirmez, en iyisi bana sat.@Yakamoz-Asi
Tamam işte yarın 23.00de Messi ellerinden öper.Genç yıldızımız Timo Werner'ı 67.5 milyon euro karşılığında Stoke City'ye sattık.
Acil kaliteli forvet alınır.
Bu arada Çaykur Rize'den iki oyuncuyu renklerimize kattık.
Seç beğenGenç yıldızımız Timo Werner'ı 67.5 milyon euro karşılığında Stoke City'ye sattık.
Acil kaliteli forvet alınır.
Bu arada Çaykur Rize'den iki oyuncuyu renklerimize kattık.
Çok pahalı o, işime yaramaz.Tamam işte yarın 23.00de Messi ellerinden öper.
Bruno veya kaça olur? (Hangisi daha ucuzsa)Seç beğen
Brunoya Levanteden 18 Milyonluk teklif geldi o 18'den aşağı olmazda ötekiye sen en fazla kaç verirsin? onu satarım uygun fiyataÇok pahalı o, işime yaramaz.
Bruno veya kaça olur? (Hangisi daha ucuzsa)
18.5 teklif ettim hemen kabul etmezsen çekebilirim acil lazım.Brunoya Levanteden 18 Milyonluk teklif geldi o 18'den aşağı olmazda ötekiye sen en fazla kaç verirsin? onu satarım uygun fiyata
Kabül ettim hayırlı olsun18.5 teklif ettim hemen kabul etmezsen çekebilirim acil lazım.
Hayırlı olsun da yanlış hesap yaptık adam kart cezalısıymış.Kabül ettim hayırlı olsun
1 maç ceza aldı görmemiş midin?Hayırlı olsun da yanlış hesap yaptık adam kart cezalısıymış.Neyse sağlık olsun iyi adam yine de.
Ne bileyim aceleyle düşünememişim.1 maç ceza aldı görmemiş midin?22 yaşında 12 kusur değeri var iyi adam tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?