- Reaksiyon puanı
- 41,532
- Puanı
- 1,060
Şu sıralar transfer ile ilgili hiç bir şey yolunda değil o nedenle tehir ettim.Jose Sosa uzun zamandir listede, satamiyorsun bari benim teklife evet deseydin. @sokak sanati![]()
Bakarız bir ara. Yedeğim yok, param yok. Şuan için mümkün değil.Tom sana hayır getirmez, en iyisi bana sat.@Yakamoz-Asi
Tamam işte yarın 23.00de Messi ellerinden öper.Genç yıldızımız Timo Werner'ı 67.5 milyon euro karşılığında Stoke City'ye sattık.
Acil kaliteli forvet alınır.
Bu arada Çaykur Rize'den iki oyuncuyu renklerimize kattık.![]()
Seç beğenGenç yıldızımız Timo Werner'ı 67.5 milyon euro karşılığında Stoke City'ye sattık.
Acil kaliteli forvet alınır.
Bu arada Çaykur Rize'den iki oyuncuyu renklerimize kattık.![]()
Çok pahalı o, işime yaramaz.Tamam işte yarın 23.00de Messi ellerinden öper.![]()
Bruno veya kaça olur? (Hangisi daha ucuzsa)Seç beğen![]()
Brunoya Levanteden 18 Milyonluk teklif geldi o 18'den aşağı olmazda ötekiye sen en fazla kaç verirsin? onu satarım uygun fiyataÇok pahalı o, işime yaramaz.
Bruno veya kaça olur? (Hangisi daha ucuzsa)![]()
18.5 teklif ettim hemen kabul etmezsen çekebilirim acil lazım.Brunoya Levanteden 18 Milyonluk teklif geldi o 18'den aşağı olmazda ötekiye sen en fazla kaç verirsin? onu satarım uygun fiyata![]()
Kabül ettim hayırlı olsun18.5 teklif ettim hemen kabul etmezsen çekebilirim acil lazım.![]()
Hayırlı olsun da yanlış hesap yaptık adam kart cezalısıymış.Kabül ettim hayırlı olsun![]()
1 maç ceza aldı görmemiş midin?Hayırlı olsun da yanlış hesap yaptık adam kart cezalısıymış.Neyse sağlık olsun iyi adam yine de.
![]()
Ne bileyim aceleyle düşünememişim.1 maç ceza aldı görmemiş midin?22 yaşında 12 kusur değeri var iyi adam tabi
![]()