FF Futbu Ligi 11. Sezon 4. Hafta Yorum & Sohbet Konusu

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,390
Puanı
1,061
kritik bi galibiyet aldık. önümüzdeki iki maç üst üste f.bahçe ve beşiktaş ile olacak birinden üç puan hedefliyoruz. :)

Güzel bir galibiyet aldık. Transfer problemimiz devam ediyor. Yeteneği düşük bir takım iki maçtır 3-0 kazanıyoruz.

2m / 4m arası ayarlıyorum ona göre buluyor. sadece tek bi mevki işaretleme hepsini işaretle o şekilde gelir sanada. :D

Hiç aklıma gelememişti.:( Ben 15 ile 30 ayarlıyorum.:F ML, MC, MR arıyorum ama nafile.:/

Bu arada Fener ile bu akşam ben yapıyorum. Yenerim gibi takıma hiç iyi bakmıyor drag.:Z

6 golle gereken patlamayı yapıp boruyu döşemişiz.Önümüzdeki maçlar için artık daha umutluyuz.

Bu oyunda kondisyonu anlayamadım tüm takımın kondisyonu yerlerde. Yedek kadroyla mı çıkayım derbiye? :( Bu nedir?

Trabzonspor'u zorlanmadan geçerek ilk galibiyetimizi almışız. Yenilgisiz yolumuza devam ediyoruz.

Bu oyunda kondisyonu anlayamadım tüm takımın kondisyonu yerlerde. Yedek kadroyla mı çıkayım derbiye? :( Bu nedir?

Benim için mahsuru yok çıkabilirsin.:A

O değilde belki presi her maç maksimum yapmandan kaynaklı fazla enerji harcarttırıyor olabilirsin oyunculara. Çok hakim değilim ama tahminim bu. Bende değil ama diğer kolay maçlarda yoğunluğu azaltsan oyuncular daha mı az yorulur sanki.:X

Benim için mahsuru yok çıkabilirsin.:A

O değilde belki presi her maç maksimum yapmandan kaynaklı fazla enerji harcarttırıyor olabilirsin oyunculara. Çok hakim değilim ama tahminim bu. Bende değil ama diğer kolay maçlarda yoğunluğu azaltsan oyuncular daha mı az yorulur sanki.:X
Aslında haklısın ama benim oyun stilim maksimum pres ama oyuncular çok çabuk yoruluyor biraz düşürmek lazım galiba presi. :)