- Reaksiyon puanı
- 58,390
- Puanı
- 1,061
{th}Ev Sahibi{/th}
{th}Skor{/th}
{th}Deplasman{/th}
kritik bi galibiyet aldık. önümüzdeki iki maç üst üste f.bahçe ve beşiktaş ile olacak birinden üç puan hedefliyoruz.
küçük takımlardan korkacaksın.Herkeste 6 gol atamaz. Umarım bu akşamda iş görürüz.
Waow çok korktum.
küçük takımlardan korkacaksın.
benim kaşif her gün birini getiriyor.Umarım yenilmem. Şu kaşif çalışsa yıkacağım ortalığı ama.
benim kaşif her gün birini getiriyor.
2m / 4m arası ayarlıyorum ona göre buluyor. sadece tek bi mevki işaretleme hepsini işaretle o şekilde gelir sanada.Her gün adam alacak parayı nerden buluyorsun. Ben alamıyorum 30 milyon birikti.
2m / 4m arası ayarlıyorum ona göre buluyor. sadece tek bi mevki işaretleme hepsini işaretle o şekilde gelir sanada.
harbi mi ben kimle yapıyorum?Hiç aklıma gelememişti. Ben 15 ile 30 ayarlıyorum. ML, MC, MR arıyorum ama nafile.:/
Bu arada Fener ile bu akşam ben yapıyorum. Yenerim gibi takıma hiç iyi bakmıyor drag.
harbi mi ben kimle yapıyorum?
Bu oyunda kondisyonu anlayamadım tüm takımın kondisyonu yerlerde. Yedek kadroyla mı çıkayım derbiye? Bu nedir?
Aslında haklısın ama benim oyun stilim maksimum pres ama oyuncular çok çabuk yoruluyor biraz düşürmek lazım galiba presi.Benim için mahsuru yok çıkabilirsin.
O değilde belki presi her maç maksimum yapmandan kaynaklı fazla enerji harcarttırıyor olabilirsin oyunculara. Çok hakim değilim ama tahminim bu. Bende değil ama diğer kolay maçlarda yoğunluğu azaltsan oyuncular daha mı az yorulur sanki.