FF Futbol Ligi Transfer Duyuruları

Geçen Hafta Kar / Zarar:6.030.000

6 milyon kar etmişim:D

Peter Odemwingie bunu senden 8'e alayım maksak borcun düşsün:D

sen ersanı 30a satıyosun ben o adamı bırakırmıyım 8e :D 13-14 ver anlaşalım en iyi forvetlerden biri

Milan'ın gelecek vaad eden genç oyuncusu Alexander Merkel artık Trabzonspor'un başarısı için ter dökücek :)

bursaspor transferde durmak bilmiyor. dun gece saatlerinde forvete simon cox u transfer eden yesil beyazlılar bu gunde ani bir atakla orta sahaya nurnberg den alexander esswien i transfer etti. 21 yasındaki genc yıldız gelecek icin adeta umut sacıyor diyebiliriz.asıl supriz ise yine dusundurucu ve kafa karıstırıcı forvet bolgesine yapılan transfer oldu. bursa spor simon cox dan sonra bu gun de hannover96 nın 21 yasındaki artur sobiech isimli genc yıldızını transfer ederek forvette adeta zincir halkası olustu . bunları ne yapıcagı ise bir sır olarak saklanıyor . :)

8 Milyon'a Ivan Perisic Beşiktaşta!

images

İbb'nin attığı 5 golde 4 ünün yeni gelen oyuncular attı :D ne şanslı adamım be :D

MC'yi diyen kim 9 milyon'a öylesine koydum.:D Simao'yu ilerleyen günlerde listede görebilirsiniz, Edu vs var orada:D yarın 660.000 ödemem var:(

Ben de biraz para çıkarıp Stoch'un yerine bir AML bakıcam Kaşiften :) Bu Stoch'u satacağım anlamına gelmiyor haberiniz olsun :D

Ben de biraz para çıkarıp Stoch'un yerine bir AML bakıcam Kaşiften :) Bu Stoch'u satacağım anlamına gelmiyor haberiniz olsun :D

Bende simao istediğim bölgede fazla yoruluyor diye yerine 8 milyonluk oyuncu aldım ama istediğim gibi olmadı oda ama baklım yarınki ilk maçında ne yapıcak.:) geçen hafta 10milyona aldığım oyuncu ilk maçında harikalar yaratmıştı.:)

adminim transfer listesine koyup satılan oyuncu hakkında takıma bı bildirim gelse süper olur.

Bende simao istediğim bölgede fazla yoruluyor diye yerine 8 milyonluk oyuncu aldım ama istediğim gibi olmadı oda ama baklım yarınki ilk maçında ne yapıcak.:) geçen hafta 10milyona aldığım oyuncu ilk maçında harikalar yaratmıştı.:)

Bizim Salvio'da geldiğinde harikalar yaratmıştı şimdi biraz durgun :D

Kayseri Spor Sdnei için 3 milyon gibi gülünç bir teklifte bulunmuştur, kendilerine oyuncunun 10 milyon olduğu bilgisi gönderilmiştir.