FF Film Kulübü | 3. Sezon | Film Seçimi Oylaması: Komediler

Hangilerini izlemek istersin? (İki tur olabilir çok sayıda seçebilirsin)

• Death a Funeral (2007)

Oy: 0 0.0%
  • Shaun of the Dead (2004)

• Love Actually (2003)

• Kullanılan toplam oy
    6

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,409
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FF Film Kulübü 3. Sezon filmleri için oylama devam ediyor "Yıllanmış Filmler" ve "Oscara Hazırlık" kategorilerinden sonra üçüncü kategorimiz "Komediler". Bugüne kadar etkinlikte az şans bulan komedi filmlerinden bu yıl daha fazla sayıda seçilmesine karar verildi. Bu amaçla bu kategori oluşturuldu.

Tahmini olarak 3-4 film seçilecek bu kategoriden fakat aday sayısı biraz fazla oldu. Büyük ihtimal iki turlu bir sistem uygulanabilir bu grupta.

Aday filmlerimize bakalım:

İzlediklerim;
  • Kickass - İyi filmdir ve aynı zamanda ikinci filmi de var.
  • Crazy, Stupid, Love.: Bağlantı bakımından çok iyi.
  • Superbad: Tam bir gençlik filmi.
  • Hot Fuzz: Polisiyenin içine komedi harmanlanmış bir film. Tarz olarak farklı.
  • Dumb & Dumber: Filmin ikincisi vizyona giriyor yakında.
İzlediğim beş film hakkında görüşüm olumlu yönde, hepsi iyi ve sevdiğim filmler.

Göster Gününü - Kick-Ass
Patrondan Kurtulma Sanatı - Horrible Bosses
Sıkı Aynasızlar - Hot Fuzz
Salak İle Avanak - Dumb & Dumber

Yarısından çoğunu izlemiştim şuan ki listede olanların, kalanlardan 4'ünü seçtim ankette.

Kick Ass
Superbad
Horrible Bosses -tek izlediğim-
Easy A -Emma Stone'u izlemeyelim.-

@cevaa 'ya gün doğdu.

Crazy,Stupid Love
The King Of The Comedy(Konusu çok ilginç klasik komedilerden farklı umarım seçilir.)
Horrible Bosses
Easy A
Kick Ass
Hot Fuzz
Stranger Than Fiction

Süperbad
Juno
Dumb & Dumber
Easy A

Bu filmleri izledim. O yüzden bunlar dışında listemde olan filmleri seçicem.

Seçtiklerim

Kick-Ass
Date Night
The King of Comedy
Horrible Bosses
Scott Pilgrim vs. the World
Crazy, Stupid, Love
There's Something About Mary

@OzaN, 7 puan altı olan film de var. Bu sezon biraz farklı olacak sanırım.

• Horrible Bosses (Çok önceden izlemek istiyordum. İyi bir oyuncu kadrosu var. Bu yıl ikincisi vizyona giriyor.)
  • Zombieland (Komedi ile Korku birleşince ortaya daha değişik bir şey çıkıyor. Jesse Elsenberg gibi, Emma Stone gibi isimler var. Süresi çok kısa.)
  • Stranger Than Fiction (Konusu ilgi çekici.)
  • The Fisher King (Robin Williams anısına izlemeliyiz. Hem genel olarak iyi yorumlar almış.)
  • Scott Pilgrim vs the World (İşin içine müzikal girdi mi, çok keyifli oluyor. İşin içinde Michael Cera da var.)
  • There's Something About Marry (Bir tarafta Ben Stiller, diğer tarafta Cameron Diaz. Bu iki ismi izlemek bambaşka olur. Konu olarakta iyi güldürür gibi.)

Kick-Ass ve Horrible Bosses 3. sezon filmleri arasında olmayı garantilediler!

Crazy, Stupid, Love., Stranger Than Fiction, There's Something About Mary ve Easy A son şans oylamasına kalmaya hak kazandılar...