- Reaksiyon puanı
- 50,408
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
FF Film Kulübü etkinliğinin 3. sezonu sonuçlandı. Etkinlik sonucu puan durumunu şu konuda paylaşmıştık. Etkinliğin geleneksel hale gelen bir diğer olayı da bildiğiniz gibi ödüller...
Ödüller ikiye ayrılıyor. Birincisi etkinliğe katılan üyelerin deyim yerindeyse kafasına göre verdikleri ödüller. İkincisi ise belli kurallara göre tüm üyelerin bir Akademi üyesiymişçesine oy kullanıp belirlediği "FFFK Ödülleri" olarak kısaltılan ödüller...
Bu konuda belirttiğim "kafanıza göre" ödülleri dağıtabilirsiniz. Örnek olarak bir önceki sezonun üye ödüllerine ulaşmak için tıklayın
FFFK Ödüllerinde sadece etkinlikte en az 9 film izlemiş kişiler oy kullanabiliyor. Yani @OzaN @Danger UA! @Tolstoyevski @destere @sokak sanati @Arslan Bey @cevaa @berkann ve @kaan955 Akademi üyelerimiz durumundalar, listelerinizi bekliyorum.
9 filme ulaşamayan @sürgünüm ve @gundix123 de bu başlıkta kendi üye listelerini paylaşabilirler.
FFFK Ödülleri için listelerinizi ise lütfen bana özel mesajla konu başlığında FFFK geçecek şekilde gönderin.
Kategorilerimiz:
Özel mesajla göndereceğiniz örnek liste:
Ödüller ikiye ayrılıyor. Birincisi etkinliğe katılan üyelerin deyim yerindeyse kafasına göre verdikleri ödüller. İkincisi ise belli kurallara göre tüm üyelerin bir Akademi üyesiymişçesine oy kullanıp belirlediği "FFFK Ödülleri" olarak kısaltılan ödüller...
Bu konuda belirttiğim "kafanıza göre" ödülleri dağıtabilirsiniz. Örnek olarak bir önceki sezonun üye ödüllerine ulaşmak için tıklayın
FFFK Ödüllerinde sadece etkinlikte en az 9 film izlemiş kişiler oy kullanabiliyor. Yani @OzaN @Danger UA! @Tolstoyevski @destere @sokak sanati @Arslan Bey @cevaa @berkann ve @kaan955 Akademi üyelerimiz durumundalar, listelerinizi bekliyorum.
9 filme ulaşamayan @sürgünüm ve @gundix123 de bu başlıkta kendi üye listelerini paylaşabilirler.
FFFK Ödülleri için listelerinizi ise lütfen bana özel mesajla konu başlığında FFFK geçecek şekilde gönderin.
Kategorilerimiz:
- En İyi Film
- En İyi Yönetmen
- En İyi Senaryo
- En İyi Erkek Oyuncu
- En İyi Kadın Oyuncu
- En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu
- En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
Özel mesajla göndereceğiniz örnek liste:
En İyi Film:
En İyi Senaryo:
Uzatmaya gerek yok anlaşılmıştır sırayla olması önemli anlayacağınız.
- Gravity
- Her
- Capote
- Titanic
- Scarface
- Goodfellas
- Shutter Island
- Martin Scorsese (Shutter Island)
- James Cameron (Titanic)
- Spike Jonze (Her)
En İyi Senaryo:
- Her
- Titanic
- Shutter Island
- Goodfellas
- The Butler
- Joaquin Phoenix
- Robin Williams
- Al Pacino
- Steve Carrell
- Robert De Niro
Uzatmaya gerek yok anlaşılmıştır sırayla olması önemli anlayacağınız.