FF Film Kulübü | 2. Sezon | Film Seçimi Oylaması: Kült Filmler

Hangilerini izleyelim?

• Kullanılan toplam oy
    8
kokma sanat filimleri değiller sıkıcı değiller. tabi hollwood filmi de değil sarsıcı filimler. belki başta sıkıcı gelebilir ama filme dalınca kaptiriyon öyle karanlık mekanlar saatlerce denize bakmak değil. bu sanat filimleri bir bizde sıkıcı zati)))
yorumunundu bekliyorin
Katıl etkinliğe sen de, üçüncü sezon adaylarına ekleriz önerdiğin filmleri de. :):)

The Gold Rush zaten izlemek için indirdiğim ama Ozan'ın Charlie Chaplin'in filmlerinin etkinlikte olacağını söyleme üzere kendimi stoplamıştım burada iyi deng geldi.Sezsiz messiz ama beğeneceğim muhtemelen.:D
Singin'in The Rain
Rebecca
Rosemary Baby
All Abaut Eva
The Killing

herkese göre değil harypoter demiradamla büyüyen gençliğe göre değil biraz kafa yormak lazım herkese tavsiye edilecek filimler değil.
öyle bir genelleme yapman yanlış her arkadaşımız kendi izlemek istediği filmi öneriyor mutlaka az yada çok aynı film türünü beğenen arkadaşlar mutlaka çıkıyor o açıdan sen izlemek istediğin filmin ismini söyle gerisi gelir mutlaka aynı türe ilgi duyan arkadaşlar çıkacaktır :)

bu arada @OzaN Straw Dogs adlı filmide etkinliklerde görmek isteriz epey zaman oldu söylüyorum bir gün mutlaka onun isminide yayınlayacaksındır :) arkadaşların beğenerek izleyeceğine eminim :)

herkese göre değil harypoter demiradamla büyüyen gençliğe göre değil biraz kafa yormak lazım herkese tavsiye edilecek filimler değil.
Herkese göre film bulmak kolay değil zaten ama burada etkinliğe katılan çoğu kişi filmlere aşina ve ağır filmler de izlemiş kişiler. O nedenle sıkıntı olacağını hiç sanmam. :)

öyle bir genelleme yapman yanlış her arkadaşımız kendi izlemek istediği filmi öneriyor mutlaka az yada çok aynı film türünü beğenen arkadaşlar mutlaka çıkıyor o açıdan sen izlemek istediğin filmin ismini söyle gerisi gelir mutlaka aynı türe ilgi duyan arkadaşlar çıkacaktır :)

bu arada @OzaN Straw Dogs adlı filmide etkinliklerde görmek isteriz epey zaman oldu söylüyorum bir gün mutlaka onun isminide yayınlayacaksındır :) arkadaşların beğenerek izleyeceğine eminim :)
Ekleriz gelecek sezon adaylarına eğer o dönem hatırlatırsan. :):)

Herkese göre film bulmak kolay değil zaten ama burada etkinliğe katılan çoğu kişi filmlere aşina ve ağır filmler de izlemiş kişiler. O nedenle sıkıntı olacağını hiç sanmam. :)

Ekleriz gelecek sezon adaylarına eğer o dönem hatırlatırsan. :):)
vallahi 3 kez yazdıktan sonra bisey anlatabildiğim arkadaşlara bu filimleri önermeyi doğru bulmuyorum ))) @destere ye önermezdim ama pshico ya iyi diyince şansımı denedim)))

Oy kullandığım filmler;
  • Singin' in the Rain: Yağmurun altında dans çok iyi. Çok eski, umarım sıkılmam.
  • The Gold Rush: Charlie Chaplin var, bakmak lazım.
  • The Deer Hunter: "Robert De Niro" ismi geçiyorsa, orada bir duracaksın.
  • Network: Televizyonun ve şöhretin getirileri ve götürüleri.