FF Film Kulübü | 2. Sezon | Film Seçimi Oylaması: Genel Grup B

Hangi filmleri izleyelim?

• Kullanılan toplam oy
    10

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,409
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Etkinlikle ilgili detayları şurada paylaşmıştık.

Dört ana kategoride yapılacak oylamalardan sonuncusu olan bu grup tıpkı Genel Grup A gibi çoğu yakın zamanda yayınlanmış kaliteli, ödül sahibi veya ödül sahibi isimlerin yer aldığı filmlerden oluşuyor.

Önceki konular:

Genel Grup A
Dünya Sineması
Kült Filmler

İstediğiniz kadar filme oy kullanabilirsiniz. Tahmini olarak dört film etkinlik için seçilecek.

Aday filmler:

@yatutarsa @sokak sanati @Forumdash @BesaleT @destere @Harunnn60 @Arslan Bey @Reytinger @BuraK @berkann @gundix123 @RüzgarGülü

Filmler dehşet görünüyor bakalım.
Baya seçici olmalıyım ama Sanal Hayatlar' şimdiden gözüme kestirdim.

Sanal Hayatlar
Zodiac

şimdiden gözüme kestirdiklerim

Göklerin hakemini sanırım geçen aylarda TV2 vermişti
tanıtımını görmüştüm
Belki bakarım
Sahtekar ve Carlitonun yolu da ilgimi çekmiyor değil 😕

Disconnect'i seçin arkadaşlar. Ben izlediğim için seçmeyeceğim.

- Mr. Nobody
- The Aviator
- Zodiac
- 3:10 to Yuma
- Superbad -bir de komedi olsun mantığıyla.
-

Sanal Hayatlar direk dikkatimi çekmişti ve işaretledim.
Charlie Wilson's War dedim ama çıkmayacak gibi.

Gang's Of New York'ta çıkamayacaklardan.
3:10 treni ve Charlito'nun yoluda ilgimi çekti.
Birde Sahtekar dedim işlendiği dönem güzel.

Direk eleyebildiğim az oldu zaten Jannifer, Jared ve Jake'nin filmlerini direk elemiştim.

new york çeteleri :umarım seçtiğime pişman olmam

gerçeğin parçaları: (jenifer ın gül yüzü hürmetine )
3:10 treni : western se tam benlik

Carlitonun yolu : al paçino varsa konuya bile bakmadan işaretlerim

sahtekar : angelina jolie hatrına birazda gizem olduğu için yoksa clint amcanın yönetmenliğini deil oyunculuğunu severim iyi oyuncudan kötü yönetmen çıkar daima

son olarak zodiak ve bay hiç kimseyide işaretledim aam çok isteyerek olmadı bakarsın iyi çıkar

Oyumu kullandığım filmler;
  • Superbad: Bir gençlik filmi. İncelediğim kadarıyla da, izlemekten keyif alacağım bir film.
  • Disconnect: Sanal hayatlar insanların hayatlarını zorlaştırabiliyor.

Filmler arasında iki film daha çok ilgimi çekti. O yüzden iki şık işaretledim.

Clint Eastwood'un hangi yönetmenliğini beğenmedin? Bence iyi oyuncu - kötü yönetmen olayındaki istisna kendisi. Yönetmenliğini yaptığı hemen hemen tüm filmleri çok sevdim.

Clint Eastwood'un hangi yönetmenliğini beğenmedin? Bence iyi oyuncu - kötü yönetmen olayındaki istisna kendisi. Yönetmenliğini yaptığı hemen hemen tüm filmleri çok sevdim.
kevın costner = kurtlarla dans ...bir istisna kevin costner biliyorum

clint in yönetmenlik yaptığı filmleri izleyip yorum yapmadım sadece tahmin yürüttüm
güzelse daha iyi izlerim işaretledim zaten

Konuya ilk girişte Leonardo DiCaprio filmleri damgasını vuruyor. İyi ve sağlam filmleri var tabi ki. Daha da listeye girecek olan filmleri de vardır.

Filmler oylamada birbirine çok yakın. Bakalım hangi filmler seçilecek.

3.10 Treni, Zodiac, Bay Hiçkimse ve New York Çeteleri filmlerini daha önce izlemiştim hepsi kalite olan filmler.

Al Paçino olduğu için Carlito'nun Yolu filmi ilgimi çekti. Disconnect filmi de nedensiz sadece başını izleyip filmin devamını izlememiştim. Şimdilik bu 2 filmi izleme listeme ekledim. 8-9 tane film oldu listemde 1 hafta içinde biter umarım

Etkinliğe katılmayacak mısın?

Ne etkinliği ? Ben sadece filmleri izleyip yorum konusuna yorum yapacağız diye biliyorum.
Şu an etkinliğe girecek filmleri seçiyoruz. 4 gruptan toplam 16 tane film seçilecek. Her hafta seçilen iki tanesinin konusu açılacak ve her hafta hep birlikte o iki film izlenip yorumlanacak, puanlanacak.
Etkinlik sonunda da o 16 filmden en çok beğenilenler vs listelenecek.

Sorun değil birlikte izleyerek ilerleriz filmleri, katılırım tabiki

Gangs of New York
3:10 to Yuma
Charlie Wilson's War

Bu üçüne verdim oylarımı.Superbad'de iyidir ama daha önce izlediğim için ondan yana kullanmadım oyumu.Jonah Hill'le Michael Cera iyi ikili olmuşlardı.

3:10 to Yuma'ıyı TRT birkaç kez verdi ama doğru düzgün izlemedim.Kovboy filmlerinden çok hoşlanmam ama Christian Bale hatrına verdim oyumu.

Gangs of New York'un adı hoşuma gitti.Başka bir sebebi yok.

Charlie Wilson's War'ında yine castını beğendiğim için oyumu ona verdim.