Bu hafta sonu filmleri tek tek yorumlayamayacağım. Filmlerin hepsi birbirinden güzel ama ben Clint Eastwood'un filmini ayrı izlemek istemiyorum. O yüzden diğer filmlerin oyununun yükselmemesi için sadece Letters from Iwa Jima filmine oy verdim.
Sen ne zaman yoksun söyle.
İyi taktik ama tek oy senden.Bu hafta sonu filmleri tek tek yorumlayamayacağım. Filmlerin hepsi birbirinden güzel ama ben Clint Eastwood'un filmini ayrı izlemek istemiyorum. O yüzden diğer filmlerin oyununun yükselmemesi için sadece Letters from Iwa Jima filmine oy verdim.
Bilgisayarı almayacak mısın? Ayarlarız onu bir şekilde, çok varmış daha.Ağustos'ta fındık toplayacağız.
Bilgisayarı almayacak mısın? Ayarlarız onu bir şekilde, çok varmış daha.
Life is Beautiful zaten seçilmesin bence ya haksız rekabet olur. Onunla yarışabilecek bir film yok adaylarda.İyi taktik ama tek oy senden.
Life is Beautiful'un orada 0 oyla kalması beni çok üzüyor.
Bu hafta sonu filmleri tek tek yorumlayamayacağım. Filmlerin hepsi birbirinden güzel ama ben Clint Eastwood'un filmini ayrı izlemek istemiyorum. O yüzden diğer filmlerin oyununun yükselmemesi için sadece Letters from Iwa Jima filmine oy verdim.
Böyle giderse seçilmeyecek zaten.İyi taktik ama tek oy senden.
Life is Beautiful'un orada 0 oyla kalması beni çok üzüyor.
Haklısın, ben acele etmeyeyim tek başıma izlemek için o zaman.Life is Beautiful zaten seçilmesin bence ya haksız rekabet olur. Onunla yarışabilecek bir film yok adaylarda.
Galiba sonraki sezona kalacak bu sezon aradan güçlüler çıkarsa şansı yüksek olur gelecek sezon için.
Yine seçilmezse beraber izleriz bir ara. Ben de izlemek istiyorum çünkü o filmi.Böyle giderse seçilmeyecek zaten.
Life is Beatiful'a hiç oy atılmaması çok ilginç. Ama sen de oy vermemişsin niye üzüldün ki?
Haklısın, ben acele etmeyeyim tek başıma izlemek için o zaman.
Böyle giderse seçilmeyecek zaten.
Life is Beatiful'a hiç oy atılmaması çok ilginç. Ama sen de oy vermemişsin niye üzüldün ki?
Haklısın, ben acele etmeyeyim tek başıma izlemek için o zaman.