FF Film Kulübü | 1. Sezon | Film Seçimi Oylaması: Oscarlı Filmler

Hangilerini izleyelim?

• The Hurt Locker - 2009

Oy: 4 50.0%
  • No Country For Old Men - 2007

Oy: 2 25.0%
  • Crash - 2005

Oy: 5 62.5%
  • Chicago - 2002

Oy: 1 12.5%
  • Gladiator - 2000

Oy: 3 37.5%
  • Shakespeare in Love - 1998

Oy: 0 0.0%
  • The English Patient - 1996

• Dances with Wolves - 1990

• Driving Miss Daisy - 1989

• Kramer vs. Kramer - 1979

• The Deer Hunter - 1978

• The Sting - 1973

• Lawrence of Arabia - 1962

• Ben-Hur - 1959

• On the Waterfront - 1954

Oy: 4 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
no country for old man
driving miss daisy
the sting
on the water front

bu arada Butch Cassidy and the Sundance Kid filmide listese olsaydı hoş olurdu @OzaN ama bir paul newman filmi var onunla idare edeceğiz artık :)

nebraskaya senin ismi ekledim tek yorum yapmadın :)
Bunlar sadece en iyi film ödülü kazananlar. Onu diğer kategorinin adaylarına eklerim. :):)

Schindler'in Listesi - Schindler's List (1993) şıklara eklenmemiş.Konusu dikkatimi çekti.Nasıl ekleyeceksin bilmiyorum ama buna oy attım farzet. @OzaN

Gladiator - 2000
Crash - 2005
No Country For Old Men - 2007
The Hurt Locker - 2009

Bende çok eskiye gidemedim.:(Yebnilerden dikkatimi çekenleri işaretledim.:)

Schindler'in Listesi - Schindler's List (1993) şıklara eklenmemiş.Konusu dikkatimi çekti.Nasıl ekleyeceksin bilmiyorum ama buna oy attım farzet. @OzaN

Gladiator - 2000
Crash - 2005
The Hurt Locker - 2009

Bende çok eskiye gidemedim.:(Yebnilerden dikkatimi çekenleri işaretledim.:)

shindlerin listesi bayağı kabarık bir listeydi çok iyi film çokda kalitelidir ama uzun ve yorucudur onun için işaretleme gereği duymamıştım bir daha katlanamam ..

Bazı filmleri indirmeye başladım bile. :D Haftasonu başlarız değil mi? @OzaN

Karışıklar ne zaman belli olacak? :)

Konuları artık Pazartesi mi açacağım? :)
Senin için sorun yoksa öyle olsun. Bir tanesini yine haftasonu açabilirsin, etkinlik konuları Pazartesi olsa yeter. :)

Karışık filmler için Oscar filmlerinin netleşmesi lazım. Ona göre aynı tipte olmayacak şekilde adaylar çıkarmam lazım. Senin önerdiiğin filmler hangileri karışıklar için onları yaz da ona göre ben de kendi adaylarımı ekleyip oylamaya açayım. :)

Senin için sorun yoksa öyle olsun. Bir tanesini yine haftasonu açabilirsin, etkinlik konuları Pazartesi olsa yeter. :)

Karışık filmler için Oscar filmlerinin netleşmesi lazım. Ona göre aynı tipte olmayacak şekilde adaylar çıkarmam lazım. Senin önerdiiğin filmler hangileri karışıklar için onları yaz da ona göre ben de kendi adaylarımı ekleyip oylamaya açayım. :)

Yok sorun olmaz ama 16.00 gibi açabilirim.

Yarın yaparım bir liste bu konudan duyururum. Ama karışıklar içinde daha önce izlediğim ve herkese izletmek istediğim filmler de olacak. :D

Oylamalardan ve genel tutumdan yola çıkarak seçtiğim sekiz film. İtirazınız varsa şimdi söyleyin. :D

The Hurt Locker - 2009
Crash - 2005
Gladiator - 2000
Driving Miss Daisy - 1989
Kramer vs Kramer - 1979
The Sting - 1973
On the Waterfront - 1954

Aslında tamamen oylamalardan seçmiş gibi oldum. :D Hem eskilerden hem yenilerden var. Uzun ve ağır filmler de var, kısa ve sevimli gibi gözüken filmler de var. İyi bir liste oldu gibi. :):)

İki tanesini daha önceden izlemiştim ama uzun zaman önceydi, o yüzden benim açımdan sıkıntı yok. :):)

Liste güzel olmuş. :) Biri hariç hepsini izlemek istiyorum ben n'olacak şimdi. :(

Onları da izle. :D Haftada iki film çok değil ya o kadar mı az zamanınız var? :D

Hafta içi herhangi bir filmi izleyemem, Cuma hariç. Ama Cumaları da dinlenmeyle geçiyor. Haftasonu genelde milyon tane konuyu bilmediğimden dolayı evde kendim çalışmaya çalışarak geçiyor. Cumartesi gecesi boşum, o zaman izliyorum. :D

Ama bugün Cuma gecesi film izlemeyi deneyeceğim. :D Tutarsa bazı haftalar 2 film olabilir.

Artı olarak diziler de var. :D Her ne kadar senin izlediklerinin çeyreğinin çeyreği bile etmese de. :D

Hafta içi herhangi bir filmi izleyemem, Cuma hariç. Ama Cumaları da dinlenmeyle geçiyor. Haftasonu genelde milyon tane konuyu bilmediğimden dolayı evde kendim çalışmaya çalışarak geçiyor. Cumartesi gecesi boşum, o zaman izliyorum. :D

Ama bugün Cuma gecesi film izlemeyi deneyeceğim. :D Tutarsa bazı haftalar 2 film olabilir.

Artı olarak diziler de var. :D Her ne kadar senin izlediklerinin çeyreğinin çeyreği bile etmese de. :D
Dizileri haftaiçi izleyebilirsin? 1 bölüm dizi maksimum 1 saat zaten. O kadarlık dinlenme payın olsun. :):)

Dizileri haftaiçi izleyebilirsin? 1 bölüm dizi maksimum 1 saat zaten. O kadarlık dinlenme payın olsun. :):)

Friends ve Philadelphia'yı izliyorum bazen hafta içleri. :)

Şimdi böyle yazınca çok çalışan bir öğrenciymiş gibi görünüyorum. :F