FF Film Kulübü | 1. Sezon | Film Seçimi Oylaması: Oscarlı Filmler

Hangilerini izleyelim?

• The Hurt Locker - 2009

Oy: 4 50.0%
  • No Country For Old Men - 2007

Oy: 2 25.0%
  • Crash - 2005

Oy: 5 62.5%
  • Chicago - 2002

Oy: 1 12.5%
  • Gladiator - 2000

Oy: 3 37.5%
  • Shakespeare in Love - 1998

Oy: 0 0.0%
  • The English Patient - 1996

• Dances with Wolves - 1990

• Driving Miss Daisy - 1989

• Kramer vs. Kramer - 1979

• The Deer Hunter - 1978

• The Sting - 1973

• Lawrence of Arabia - 1962

• Ben-Hur - 1959

• On the Waterfront - 1954

Oy: 4 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Pek çoğunuzun bildiği gibi bu yıl ilk kez forumda yılın Oscar filmlerini izleme etkinliği yaptık. Oscar döneminde adı geçen filmler bu etkinlik kapsamında izlendi, izlenmeye de devam ediliyor. İzlenilen filmleri herkes puanlıyor ve tüm puanlar bir tabloda tutuluyor (https://fav10.net/forum/threads/ff-oscar-takımı-en-İyileri-beraber-İzleyelim.203890/) Ayrıca her film kendisine ait konularda yorumlandı, tartışıldı böylece film zevki de bir anlamda artmış oldu. Etkinlik sona erdiğinde de özel oylamalar yapılacak ve Oscar takımı üyeleri en iyileri seçecek.

Bu güzel etkinliğimizin sadece Oscar sezonuyla sınırlı kalmaması için FF Film Kulübü adıyla kışın iki ayda bir, yazın her ay olacak bir etkinlik başlatıyoruz. Bu etkinlik çerçevesinde her hafta iki tane film izlemek için önerilecek ve bu filmlerin konuları açılacak. Bu iki filmden biri belli bir konsepte uygun filmler olacak diğeri ise kaliteli filmler arasından belirlenmiş rastgele bir film olacak. Etkinliğimize Oscar takımı üyeleri dışında da herkesi bekleriz.

1. sezon olarak adlandırabileceğimiz ve Mart-Nisan aylarında düzenlenecek etkinliğimizin konsepti Oscar'da "en iyi film" ödülü kazanmış filmler olarak belirlendi.

Bu oylamada birlikte izlenecek 8 tane film belirlenecek. Oylama sadece fikir almak için. Benzer tipte filmlerin öne çıkması durumunda çok oyu alan filmlerden bazılarının yer değiştirmesi ihtimali olabilir. (Düşük bir ihtimal de olsa)

Lütfen gerçekten izleyeceğiniz filmleri oylayın, çok oy almış ama kimsenin izlemeye yanaşmadığı filmlerin olmasını istemeyiz.

Aday filmler:

Çok fazla aday film olduğundan film bilgileri biraz geç yüklenecektir, lütfen bekleyiniz...

Maksimum şık sayısı sınırlı olduğundan bazı filmleri oylamaya dahil edemedim. İsterseniz onları mesajda belirtebilirsiniz ayrıca. :)

Yazacağım filmlerin hepsini izleyemeyeceğim maalesef.

Crash
Driving Miss Daisy
Kramer vs Kramer
The Sting
Ben-Hur
On the Waterfront
Schindler's List
Out of Africa

Rain Man de olsa iyi olurdu. 🙄 @OzaN

Ankette 6 filme oy verdim.

Son düzenleme:
Yazacağım filmlerin hepsini izleyemeyeceğim maalesef.

Crash
Driving Miss Daisy
Kramer vs Kramer
The Sting
Ben-Hur
On the Waterfront
Schindler's List
Out of Africa

Rain Man de olsa iyi olurdu. 🙄 @OzaN

Ankette 6 filme oy verdim.
Onu atlamışım. Anket dışı oy olarak verebilirsin herhangi bir Oscarlı filme. :)

Yalnız kırmızı ile görünür bir şekilde yaparsan o filmleri iyi olur gözden kaçmasın hesaplarken. :)

@sokak sanati @cevaa @Forumdash @destere

Etkinlik sizin de ilginizi çekebilir: @legolas9900 @sürgünüm @Yakamoz-Asi @Çiğdem- @yatutarsa

Schindler'in Listesi - Schindler's List (1993)
Etkinliğe katılacak mısın katılırsan tek onu mu izlemek istersin? Çok kuru bir mesaj olmuş. :):)

Son düzenleme:
Ölümcül Tuzak - The Hurt Locker (2008)
Çarpışma - Crash (2004)

Gladyatör - Gladiator (2000)
Schindler'in Listesi - Schindler's List (1993)

Cok eski filmleri izlemeyi sevmiyorum ... :)

Katılabilirdin konuları görmedin herhalde. :) O dönem kişileri etiketlerken senin yabancı dizilerle filmlerle ilgilendiğini bilmiyordum bundan sonra bu tarz etkinliklerde ilk etiketleyeceğim kişilerdensin. :):)
20 senedir yabancı film ve dizi izliyorum ilk ben katılmalıyım. Umarım bundan sonra haber verirsin.:)