FF Film Kulübü | 1. Sezon | Film Seçimi Oylaması: Diğer Filmler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 8 tanesini izleyelim?

• Rang De Basanti (2006)

Oy: 5 62.5%
  • Children of Men (2006)

Oy: 4 50.0%
  • Hunger (2008)

Oy: 2 25.0%
  • Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969)

Oy: 3 37.5%
  • The Project X (2012)

• Princess Mononoke (1997)

• As Good as It Gets (1997)

• The Aviator (2004)

• Zodiac (2007)

Oy: 1 12.5%
  • What's Eating Gilbert Grape (1993)

• Little Miss Sunshine (2006)

• True Romance (1993)

Oy: 1 12.5%
  • Brokeback Mountain (2005)

• Sideways (2004)

• To Kill a Mockingbird (1962)

• Kullanılan toplam oy
    8
Butch Cassidy and the Sundance Kid filmini görmemişim ben. :( Hesaplama yapacağın zaman fazladan bir oy verir misin @OzaN? :D

Butch Cassidy and the Sundance Kid filmini görmemişim ben. :( Hesaplama yapacağın zaman fazladan bir oy verir misin @OzaN? :D
Tamamdır. :)

Galiba çok fazla iyi film seçtik hepsi de izlenesi filmler benim için. :D

Bu arada Nebraska'nın yönetmeninden film seçtik sana ama hiç adını bile anmıyorsun @destere :D

Tamamdır. :)

Galiba çok fazla iyi film seçtik hepsi de izlenesi filmler benim için. :D

Bu arada Nebraska'nın yönetmeninden film seçtik sana ama hiç adını bile anmıyorsun @destere :D

Sideways filmini diyorsun sanırım o dikkatimi çekmez olurmu çekti tabiki ama türü yazan yerin karşısında = komedi dram romantik yazıyor , o komedi işi bozdu, ondan dolayı vazgeçtim :)

Çılgın Romantik - True Romance (1993)

bunuda işaretlemeyi unutmuşum tarantinonun filmler kaçmaz :)

Sideways filmini diyorsun sanırım o dikkatimi çekmez olurmu çekti tabiki ama türü yazan yerin karşısında = komedi dram romantik yazıyor , o komedi işi bozdu, ondan dolayı vazgeçtim :)

Çılgın Romantik - True Romance (1993)

bunuda işaretlemeyi unutmuşum tarantinonun filmler kaçmaz :)
Nebraska da komedi olarak yarıştı. :):)

imkansız bişey ben onu dram olarak izledim komediyle alakası yok :)
Adamın bütün filmleri komedi olarak geçiyor ama daha çok draması ağır basan filmler oluyor. :) Nebraska'da da komedi öğeleri vardı çokça. İlla kahkaha attırması gerekmiyor bir filmin komedi sayılması için. :):)

Adamın bütün filmleri komedi olarak geçiyor ama daha çok draması ağır basan filmler oluyor. :) Nebraska'da da komedi öğeleri vardı çokça. İlla kahkaha attırması gerekmiyor bir filmin komedi sayılması için. :):)

zaten dramın içinde komedi unsurları olması çok doğal ama filmde asıl ağırlık hangisiyse türü o olmalı korku filmlerinde yada gerilim filmlerindede komik sahneler kahkahayla güldüğümüz sahneler çıkabilir ama bu türü değiştirmemeli :)

zaten dramın içinde komedi unsurları olması çok doğal ama filmde asıl ağırlık hangisiyse türü o olmalı korku filmlerinde yada gerilim filmlerindede komik sahneler kahkahayla güldüğümüz sahneler çıkabilir ama bu türü değiştirmemeli :)
Bence de çok mantıklı değil ama genelde hem drama hem komedi olarak geçen filmler iyi çıkıyor. Yani efsane olacak filmler olmuyorlar belki ama izlemesi keyifli oluyor genelde. :) Bu yıldan örnekler Nebraska ve Her en başta. :)

Etkinliğin resmi duyurusunu yarın yapacağım ve etkinlik başlayacak. :)

Oylama sonucuna göre seçtiğim 8 film:
  • Rang de Basanti (2006)
  • Children of Men (2006)
Bence çok sayıda iyi film olduğu için arada bazıları kaynadı. Bu sefer seçilemeyenlerden bazılarını ikinci sezonda tekrar aday gösterebiliriz. :):)

Etkinliğin resmi duyurusunu yarın yapacağım ve etkinlik başlayacak. :)

Oylama sonucuna göre seçtiğim 8 film:
  • Rang de Basanti (2006)
  • Children of Men (2006)
Bence çok sayıda iyi film olduğu için arada bazıları kaynadı. Bu sefer seçilemeyenlerden bazılarını ikinci sezonda tekrar aday gösterebiliriz. :):)

muhteşem seçimler benim favorilerim barajı aşmış :)