Tamamdır.
Galiba çok fazla iyi film seçtik hepsi de izlenesi filmler benim için.
Bu arada Nebraska'nın yönetmeninden film seçtik sana ama hiç adını bile anmıyorsun @destere
Nebraska da komedi olarak yarıştı.Sideways filmini diyorsun sanırım o dikkatimi çekmez olurmu çekti tabiki ama türü yazan yerin karşısında = komedi dram romantik yazıyor , o komedi işi bozdu, ondan dolayı vazgeçtim
Çılgın Romantik - True Romance (1993)
bunuda işaretlemeyi unutmuşum tarantinonun filmler kaçmaz
Nebraska da komedi olarak yarıştı.
Adamın bütün filmleri komedi olarak geçiyor ama daha çok draması ağır basan filmler oluyor. Nebraska'da da komedi öğeleri vardı çokça. İlla kahkaha attırması gerekmiyor bir filmin komedi sayılması için.imkansız bişey ben onu dram olarak izledim komediyle alakası yok
Adamın bütün filmleri komedi olarak geçiyor ama daha çok draması ağır basan filmler oluyor. Nebraska'da da komedi öğeleri vardı çokça. İlla kahkaha attırması gerekmiyor bir filmin komedi sayılması için.
Bence de çok mantıklı değil ama genelde hem drama hem komedi olarak geçen filmler iyi çıkıyor. Yani efsane olacak filmler olmuyorlar belki ama izlemesi keyifli oluyor genelde. Bu yıldan örnekler Nebraska ve Her en başta.zaten dramın içinde komedi unsurları olması çok doğal ama filmde asıl ağırlık hangisiyse türü o olmalı korku filmlerinde yada gerilim filmlerindede komik sahneler kahkahayla güldüğümüz sahneler çıkabilir ama bu türü değiştirmemeli
Etkinliğin resmi duyurusunu yarın yapacağım ve etkinlik başlayacak.
Oylama sonucuna göre seçtiğim 8 film:
Bence çok sayıda iyi film olduğu için arada bazıları kaynadı. Bu sefer seçilemeyenlerden bazılarını ikinci sezonda tekrar aday gösterebiliriz.
- Rang de Basanti (2006)
- Children of Men (2006)
- Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969)
- Princess Mononoke (1997)
- What's Eating Gilbert Grape (1993)
- Brokeback Mountain (2005)
- As Good as It Gets (1997)
- To Kill a Mockingbird (1962)