FF Favori.Forumum.Net Yeni Dizisi Acımasız Oyun 3.Bölümü

Acımasız Oyuna Kaç Puan Verdiniz ?

• 1

Oy: 3 25.0%
  • 2

Oy: 5 41.7%
  • 3

Oy: 2 16.7%
  • 4

Oy: 1 8.3%
  • 5

Oy: 1 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    12

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,186
Puanı
859
Bu Dizideki Kişi Kurumları Tamamen Hayal Ürünüdür

Ahmet annesine bakmaktan kimi çarpdığını göremez ama Hasibeye araba yabancı gelmez ama bir türlü nereden tanıdık geldiğini bulamaz.Hasibe hemen aşağıya iner Ahmet çoktan telofon etmiştir 112 e 112 nin gelmesi epey vakit alır 112 gelir ama Makbüle hanımın nefes alacak kadar ömrü kalmamıştır son nefesinde Ahmete oğlum
Ahmet
nne kendi yorma

o sırada sevke kaldırılır Makbüle hanım ve ambulansa binmeden önce Ahmete
Makbüle:Oyun
Ahmet:annesinin ne dediğini anlamadan karşıdan gelen 2 kişi etrafı taramaya başlar Hasibe hemen tuvalete kaçar ve 155 e telofon eder
kurşunların hedefine Ahmet ufak sıyrık ile atlatır ama saldırı yapan 2 kişi taksiye binmiştir Makbüle hanım çok kan kaybetmiştir hastaneye götürmek için yola çıkar Ahmet arabaya binip gidecekken Ecemi unutmuştur Eceme Seslenecektir ama ecem vurulmuştur Ecemi kucaklayıp hemen hastaneye yetiştirmek için yola koyunmuştur bu sırada Mahmut Tuna şirkete gelir Ahmet babasına baba annem hastaneye kaldırıyor sifa hastanesine götürüldü sen gelirsin deyip hızla arabayı sürmüştür hastaneye yetiştirmek için Ahmet hastaneye gitmeden önce Ecem Ecem diye bağırır ama ses yoktur nabız kontrolü eder herşey çok geçtir Ecem son nefesini vermiştir Ahmet hız kesmeden hastaneye devam etmektedir
Mahmut Tuna yola çıkmıştır hemen ardından hastaneye varmıştır hastaheneye gittiğinde Ecemi öldüğünü öğrenir Ahmet babasına olayı anlatır
Mahmut Tuna olayları duyunca hızla hastaneden uzaklaşır.

Hasibe eve gitmiştir evin yönünde bugün Makbüle hanıma vuran araç evin önündedir
- 3.BÖLÜM SONU -

Mahmut Tuna hızla nereye gitmiştir.Evin önündeki araç kimindir hepsi ve daha fazlası yarın 4.Bölüm 13:00 Favori.Forumumda

Yazı tipi küçük dedim diye büyütmüşsün ama bu da çok aşırı büyük olmuş

Konu güzel aslında ama anlatımını geliştirmen gerekiyor. Bir de bir tane nokta bile yok yazıda. Diğer noktalama işaretlerini geçtim de en azından nokta bile olsa okumak çok daha kolay olacak.

İlerleyen bölümlerde daha başarılı olursun umarım.

Söylemek istedigim bazi seyler var:

1: Yazi türü gerçekten çok rahatsiz edici..
2: Beklentilerimin altinda kaldi...

Kriterlerim:

Akicilik: 1
Dram: 1
Heyecan: 2
Özen: 1
Diyaloglar: 1

TOPLAM= 6/5= 1,2= 1

* Herkez ektigini biçer AlemTo, bunu sakin unutma..

Ben herkezin hak ettigi puani veriyorum, adaletli davraniyorum