yanliz @xemrexxx dizideki karakter isimleriyle eklersen iyi olur. bu kimdi su kimdi diye googlede isim aramak zaman kaybi
Katılıyorum veya parantez içinde yazılabilir
Ankete 8'e arttırılsın dedim.
yanliz @xemrexxx dizideki karakter isimleriyle eklersen iyi olur. bu kimdi su kimdi diye googlede isim aramak zaman kaybi
1) @Çiğdem-'in kadın oyunculara, @sokak sanati'nin da İlker Kaleli'ye puan vermesi yasaklansın veya oyları geçersiz sayılsın. @mrt-06 da bu hafta Burcu Biricik'e aslında 9 verdi ama yanlışlıkla 3 yazmış, yanlış değerlendirme sakın.
2) Burcu Biricik, Burçin Terzioğlu, Uğur Yücel ve Neslihan Yeldan ilk 10'da olmazsa oy kullanmayı bırakırım.
3) Ayrıca oyuncu sayısının arttırılmasına gerek yok ama en çok 15 kişiye falan oy verilebilir, kalabalık kadrolu diziler için iyi olur.
@xemrexxx
tahmin etmeme hakkimi kullaniyorum
evet attırılsın daha iyi olacak böyle
1 puanı nasıl 1 kişiye verebiliyoruz
Ankete ne desem bilemedim, ben oy verecek oyuncu bulurum da herkes bulamayabilir, 5 kişi ideal oluyordu aslında.Zaten 10 kişiye oy verebiliyoruz, o sınır arttırılabilirdi belki.
45 dk sınırını da bilemedim, nerden bilecez ki diziyi 45 dk izleyip izlemediklerini.
Puan kuralları da @Çiğdem- cadalozuna darbe olmuş resmen
hak etmeyen oyunculara yüksek puan verecezbu yarışmanın suyu çıktı ayoll
Oylama ile ilgili yeni kurallar güzel olmuszorunlu oyuncu sayisi arttirilmasin yedek oyuncu sayisi arttirilsin bence yani 10 kisiden fazlasina da kullanabilsin isteyenler@xemrexxx
Katılıyorum veya parantez içinde yazılabilir
Ankete 8'e arttırılsın dedim.
geçen haftanın sonuçları 00.00 dan sonra konuda olacak haftanın sonuçları yarın akşam 20'de1) @Çiğdem-'in kadın oyunculara, @sokak sanati'nin da İlker Kaleli'ye puan vermesi yasaklansın veya oyları geçersiz sayılsın. @mrt-06 da bu hafta Burcu Biricik'e aslında 9 verdi ama yanlışlıkla 3 yazmış, yanlış değerlendirme sakın.
2) Burcu Biricik, Burçin Terzioğlu, Uğur Yücel ve Neslihan Yeldan ilk 10'da olmazsa oy kullanmayı bırakırım.
3) Ayrıca oyuncu sayısının arttırılmasına gerek yok ama en çok 15 kişiye falan oy verilebilir, kalabalık kadrolu diziler için iyi olur.
@xemrexxx
Gecmise takilan gelecegi göremez dostum bosver gecen haftayi önüne bak sengeçen haftanın sonuçları 00.00 dan sonra konuda olacak haftanın sonuçları yarın akşam 20'de
@mrt-06'nın Burcu'ya verdiği puanın 9 olduğunu unutma da yanlışlık yapma.geçen haftanın sonuçları 00.00 dan sonra konuda olacak haftanın sonuçları yarın akşam 20'de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?