FF En İyi Oyuncu Yarışması Ekim Ayı Sonuçlarına Doğru

Zorunlu oyuncu sayısı artırılsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
1) @Çiğdem-'in kadın oyunculara, @sokak sanati'nin da İlker Kaleli'ye puan vermesi yasaklansın veya oyları geçersiz sayılsın. @mrt-06 da bu hafta Burcu Biricik'e aslında 9 verdi ama yanlışlıkla 3 yazmış, yanlış değerlendirme sakın. :A

2) Burcu Biricik, Burçin Terzioğlu, Uğur Yücel ve Neslihan Yeldan ilk 10'da olmazsa oy kullanmayı bırakırım. :A

3) Ayrıca oyuncu sayısının arttırılmasına gerek yok ama en çok 15 kişiye falan oy verilebilir, kalabalık kadrolu diziler için iyi olur. :X

@xemrexxx

1) @Çiğdem-'in kadın oyunculara, @sokak sanati'nin da İlker Kaleli'ye puan vermesi yasaklansın veya oyları geçersiz sayılsın. @mrt-06 da bu hafta Burcu Biricik'e aslında 9 verdi ama yanlışlıkla 3 yazmış, yanlış değerlendirme sakın. :A

2) Burcu Biricik, Burçin Terzioğlu, Uğur Yücel ve Neslihan Yeldan ilk 10'da olmazsa oy kullanmayı bırakırım. :A

3) Ayrıca oyuncu sayısının arttırılmasına gerek yok ama en çok 15 kişiye falan oy verilebilir, kalabalık kadrolu diziler için iyi olur. :X

@xemrexxx

Herkes işine geldiği gibi oynasın. Bende senin Ilkere verdiğin oylardan rahatsızım senide iptal edelim.:A

tahmin etmeme hakkimi kullaniyorum :A

evet attırılsın daha iyi olacak böyle:D

1 puanı nasıl 1 kişiye verebiliyoruz :( :( :(

Ankete ne desem bilemedim, ben oy verecek oyuncu bulurum da herkes bulamayabilir, 5 kişi ideal oluyordu aslında. :D Zaten 10 kişiye oy verebiliyoruz, o sınır arttırılabilirdi belki. :D

45 dk sınırını da bilemedim, nerden bilecez ki diziyi 45 dk izleyip izlemediklerini. :D

Puan kuralları da @Çiğdem- cadalozuna darbe olmuş resmen :A

hak etmeyen oyunculara yüksek puan verecezbu yarışmanın suyu çıktı ayoll :A :A :A

Oylama ile ilgili yeni kurallar güzel olmus :A zorunlu oyuncu sayisi arttirilmasin yedek oyuncu sayisi arttirilsin bence yani 10 kisiden fazlasina da kullanabilsin isteyenler :A @xemrexxx

Katılıyorum veya parantez içinde yazılabilir :)

Ankete 8'e arttırılsın dedim.

@xemrexxx
geçen haftanın sonuçları 00.00 dan sonra konuda olacak haftanın sonuçları yarın akşam 20'de :D