FF En İyi Oyuncu Yarışması Ekim Ayı Sonuçlarına Doğru

Zorunlu oyuncu sayısı artırılsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,524
Puanı
1,061
Öncelikle Ekim ayı sonuçları Salı akşamı 20:00'da konuda olacak. Bu konuyu yukarıdaki anket için açtım. Birçok dizi için 5 oyuncu sayısı yeterli olmuyor. Bu konudaki görüşünüzü anketle belirtin, belirtmeyeni 50 kere etiketlerim salıya kadar zaten.

Bir diğer konu da yarışmanın kurallarıyla ilgili;
  • Herhangi bir diziye oy verebilmeniz için o hafta yayınlanan bölümün en az 45 dakikasını izlemeniz gerekiyor. (Dizi süreleri çok uzun olduğu için bu zorunlu süre yeterli gibi)
  • İkinci kural ise puanlarla ilgili. 10 puanı 1 kişiye verebiliyordunuz. Rekabeti artırmak için en düşük ve en yüksek puanlarla ilgili yeni bir kural ekledim. Ekim ayı itibariyle 1 ve 2 puanları da sadece bir kişiye verebilecekseniz. 9 ve 10 puanı da bir kişiye verebilirsiniz.
Neyse son olarak ayın sonuçlarına göre en iyi 10 oyuncunun puanları (bu haftaki sonuçlar eklenmemiş hali) Kimler olduğunu tahmin edin en iyi tahmin den cinsiyetine göre @çiğdem- ya da @destere ile ateşli bir gece geçirecek:A

1. 9.55
  2. 9.08
  3. 9.0------------------- Nurseli İdizi (İlişki Durumu Evli)
  4. 8.97
  5. 8.87
  6. 8.78
  7. 8.76
  8. 8.64
  9. 8.61
  10. 8.45

@dosimosi @vadikızı @cookies @çiğdem- @destere @Harunnn60 @Aserat @masacre- @tolgab @charming @eskici @Starcı @Bully @sokak sanati @Felon @denizz19 @eskici @turkuazz @soo @Aserat @gözlemci @MayısKralı @pompy @papuleoo @dreamy @ömer karataş @Forumdash @gizem ak @mrt-06 @Bully @ozgur2113

Son düzenleme:
Öncelikle Ekim ayı sonuçları Salı akşamı 20:00'da konuda olacak. Bu konuyu yukarıdaki anket için açtım. Birçok dizi için 5 oyuncu sayısı yeterli olmuyor. Bu konudaki görüşünüzü anketle belirtin, belirtmeyeni 50 kere etiketlerim salıya kadar zaten.

Bir diğer konu da yarışmanın kurallarıyla ilgili;
  • Herhangi bir diziye oy verebilmeniz için o hafta yayınlanan bölümün en az 45 dakikasını izlemeniz gerekiyor. (Dizi süreleri çok uzun olduğu için bu zorunlu süre yeterli gibi)
  • İkinci kural ise puanlarla ilgili. 10 puanı 1 kişiye verebiliyordunuz. Rekabeti artırmak için en düşük ve en yüksek puanlarla ilgili yeni bir kural ekledim. Ekim ayı itibariyle 1 ve 2 puanları da sadece bir kişiye verebilecekseniz. 9 puanı iki kişiye ve 10 puanı da bir kişiye verebilirsiniz.
Neyse son olarak ayın sonuçlarına göre en iyi 10 oyuncunun puanları (bu haftaki sonuçlar eklenmemiş hali) Kimler olduğunu tahmin edin en iyi tahmin den cinsiyetine göre @çiğdem- ya da @destere ile ateşli bir gece geçirecek:A

1. 9.55
  2. 9.08
  3. 9.0
  4. 8.97
  5. 8.87
  6. 8.78
  7. 8.76
  8. 8.64
  9. 8.61
  10. 8.45

@dosimosi @vadikızı @cookies @çiğdem- @destere @Harunnn60 @Aserat @masacre- @tolgab @charming @eskici @Starcı @Bully @sokak sanati @Felon @denizz19 @eskici @turkuazz @soo @Aserat @gözlemci @MayısKralı @pompy @papuleoo @dreamy @ömer karataş @Forumdash @gizem ak @mrt-06 @Bully @ozgur2113
tahmin etmeme hakkimi kullaniyorum :A

Ankete ne desem bilemedim, ben oy verecek oyuncu bulurum da herkes bulamayabilir, 5 kişi ideal oluyordu aslında. :D Zaten 10 kişiye oy verebiliyoruz, o sınır arttırılabilirdi belki. :D

45 dk sınırını da bilemedim, nerden bilecez ki diziyi 45 dk izleyip izlemediklerini. :D

Puan kuralları da @Çiğdem- cadalozuna darbe olmuş resmen :A

Ankete ne desem bilemedim, ben oy verecek oyuncu bulurum da herkes bulamayabilir, 5 kişi ideal oluyordu aslında. :D Zaten 10 kişiye oy verebiliyoruz, o sınır arttırılabilirdi belki. :D

45 dk sınırını da bilemedim, nerden bilecez ki diziyi 45 dk izleyip izlemediklerini. :D

2 puanı da 1 kişiye verebiliyorsun senin için getirildi o kural :A
hak etmeyen oyunculara yüksek puan verecezbu yarışmanın suyu çıktı ayoll :A :A :A

tahmin etmeme hakkimi kullaniyorum :A

evet attırılsın daha iyi olacak böyle:D

1 puanı nasıl 1 kişiye verebiliyoruz :( :( :(

unutmuşum bu arada 3.sıradakini açıkladım :) nurseli idiz şu an için 3. sırada zaten dizisi bitti oyu değişemez :D bu vesileyle pis şov paçoz şov kenarın dilberi şov diyerek @mrt-06 ya ağır hakarette bulunuyorum :A @Aserat @cookies @sokak sanati @eskici

Mesela bu hafta 1 puanı Bensu'ya 2 puanı Damla'ya, 3 puanı da Nihal Koldaş'a vermek zorundasın mesela. :A Oh olsun sana :A
unutmuşum bu arada 3.sıradakini açıkladım :) nurseli idiz şu an için 3. sırada zaten dizisi bitti oyu değişemez :D bu vesileyle pis şov paçoz şov kenarın dilberi şov diyerek @mrt-06 ya ağır hakarette bulunuyorum :A @Aserat @cookies @sokak sanati @eskici
Bir çaresinibulurum ben artık :A SAYIYIDA ARTTRILMASIN DİYELİM EMRE BAŞROL DİYE KADINLARI EKLİYOR HEP BİRŞEYDEN ANLADIĞI YOK ONLARA PUAN VEREMEM 5 DE KALSIN :A

Bazen oy vermek istediğim oyuncu listede olmuyor o yüzden aramak zorunda kalıyorum. Arttırmak işime yarayabilir 8 olmalı bence.:X

yanliz @xemrexxx dizideki karakter isimleriyle eklersen iyi olur. bu kimdi su kimdi diye googlede isim aramak zaman kaybi :A

Oylama ile ilgili yeni kurallar güzel olmus :A zorunlu oyuncu sayisi arttirilmasin yedek oyuncu sayisi arttirilsin bence yani 10 kisiden fazlasina da kullanabilsin isteyenler :A @xemrexxx