kız ne işe yarıyon başka işin gücün destere totoşuna deniz maruluna erotik fotolşar atmak günah vallaaz yede hizmetçi tut kendine yada kendi işini kendin yap![]()
4 sezondur yarışma sunuyorum senin gibi elime yüzüme buLaştırmıyorum ayolkız ne işe yarıyon başka işin gücün destere totoşuna deniz maruluna erotik fotolşar atmak günah valla![]()
biz gerçekçiyizay onlar ikisiyse ara verme. seni onlara tercih ederim. sen en azindan onlar kadar acimasiz degilsin bana karsi
ayo lsende haftada 1 kere bende her gün oy kullanlıyor4 sezondur yarışma sunuyorum senin gibi elime yüzüme buLaştırmıyorum ayol@Bully
Geçen hafta 1-2 dizi izledim onlarda da unutmuşum, bu hafta dizi izlersem kullanırım.kız görüyon mu @mrt-06 geçen hafta hiç oy kullanmadı bir de konuşyor sonuç konusunda yılan .ss
Biz öyle her etkinliği almayız ablacım.
hahah aa bırak @xemrexxx i iflasa sürükleyen büyük patron kimki acabaGeçen hafta 1-2 dizi izledim onlarda da unutmuşum, bu hafta dizi izlersem kullanırım.
Biz öyle her etkinliği almayız ablacım.![]()
onur topkek o kadar yüksek oy almaz imkansız bişey yarışmaya hile katmışsın senden başka ona kimse oy vermezEn İyi Oyuncu Yarışması 8. hafta sonuçları belli oldu. Bu hafta 2 isim zirvede yer aldı; Beren Gökyıldız ve Onur Büyüktopçu.
NOT: Kasım ayı sonuçlarından sonra 1 aylık ara verilecek. Ocak ayında yenilenen haliyle dönecek yarışma.
İşte haftanın en iyi oyuncuları:
1- Beren Gökyıldız (Anne): 10/10
Onur Büyüktopçu (Kiralık Aşk): 10/10
3-Halit Ergenç (Vatanım Sensin): 9.75/10
İlker Kaleli (Poyraz Karayel): 9.75/10
5-Yiğit Kirazcı (Seviyor Sevmiyor): 9.66/10
Şevket Çoruh (Arka Sokaklar): 9.66 /10
7- Deniz Çakır (E.D.H. Olmaz): 9.50/10
8-Mustafa Yıldıran (İçerde): 9.33/10
Bilgehan Birincioğlu (E.D.H.Olmaz): 9.33/10
Zeynep Çamcı (Seviyor Sevmiyor): 9.33/10
Ekli dosyayı görüntüle 52627 Ekli dosyayı görüntüle 52628
Muhteşem Yüzyıl Çiğdem falan yaptı devam ettirmedi, Yıldızlar Çiftleşiyor, Dizi Müzikleri projeleri falan vardı onlar daha yapım aşamasında yayından kalktı.
Bi doğru düzgün becerdiği bu yarışma vardı onda da pes etti gibi görünüyor bakalım hayırlısı.![]()
Yarışmanın adı biraz daha farklı olsaydı daha iyi olurdu aslındaYıldızlar Çiftleşiyor çok yakında benim sunumumla gelecek, desteklerinizi bekliyoruz yazınki olayın bir özrü maksadında![]()
Yarışmanın adı biraz daha farklı olsaydı daha iyi olurdu aslında![]()