FF En İyi Oyuncu Yarışması 8.Hafta Sonuçları

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,533
Puanı
1,061
En İyi Oyuncu Yarışması 8. hafta sonuçları belli oldu. Bu hafta 2 isim zirvede yer aldı; Beren Gökyıldız ve Onur Büyüktopçu.

NOT: Kasım ayı sonuçlarından sonra 1 aylık ara verilecek. Ocak ayında yenilenen haliyle dönecek yarışma.
İşte haftanın en iyi oyuncuları:

1- Beren Gökyıldız (Anne): 10/10
Onur Büyüktopçu (Kiralık Aşk): 10/10
3-Halit Ergenç (Vatanım Sensin): 9.75/10
İlker Kaleli (Poyraz Karayel): 9.75/10
5-Yiğit Kirazcı (Seviyor Sevmiyor): 9.66/10
Şevket Çoruh (Arka Sokaklar): 9.66 /10
7- Deniz Çakır (E.D.H. Olmaz): 9.50/10
8-Mustafa Yıldıran (İçerde): 9.33/10
Bilgehan Birincioğlu (E.D.H.Olmaz): 9.33/10
Zeynep Çamcı (Seviyor Sevmiyor): 9.33/10

Halit Bey ve Onur Büyüktopçuya tebrikler içerde dizisinden Alyanağada bu hafta hakkını vermişiz @Bully

ayy neymiş yenilen hali nasıl dönücek ocakta @xemrexxx

hahaha aa zaten buda geçen haftanın sonuclarıydı ben bu pazartesiyi sanmısım neyse geçen hafta mestan hak etmişti diyeyim ozaman @Bully
haftayada alyanak listede olur
ne çabuk unuttun adamı yeni memeleri görünce daha geçen hafta ne güzel ulçuyor battal gazi gibi diyordun

ne çabuk unuttun adamı yeni memeleri görünce daha geçen hafta ne güzel ulçuyor battal gazi gibi diyordun
hahahah kafam bu pazartesine gitti benim oyüzden hemen alyanak sandım geçen hafta mestan hak etmişti evet

yeni konular nerede

kız mestan o alyanak değil
La totoş, İlker Kaleli'ye 3 kişi 10 puan vermiş konuda, nasıl 9.75 oluyor. ss

Ama kendi oyunu konuya yazmayıp kafadan eklediysen bilemem tabii.

https://fav10.net/forum/threads/ff-en-İyi-oyuncu-yarışması-9-kasım.262662/

hahahah kafam bu pazartesine gitti benim oyüzden hemen alyanak sandım geçen hafta mestan hak etmişti evet

yeni konular nerede
Bunun yönettiği yarışmadan hayır mı gelir be, 1 aylık aradan sonra yarışmanın devam edeceğini sanmıyorum başladığı hangi işi doğru düzgün bitirebilmiş ki bu güne kadar

hahahah yıldızlar yarışıyoruda bu bela etmişti forumun basına sunucu değiştire değiştire yalama oldu yaırşma affedersin

hahahah yıldızlar yarışıyoruda bu bela etmişti forumun basına sunucu değiştire değiştire yalama oldu yaırşma affedersin
Muhteşem Yüzyıl Çiğdem falan yaptı devam ettirmedi, Yıldızlar Çiftleşiyor, Dizi Müzikleri projeleri falan vardı onlar daha yapım aşamasında yayından kalktı.

Bi doğru düzgün becerdiği bu yarışma vardı onda da pes etti gibi görünüyor bakalım hayırlısı.

hahah ben alıştım oy vermeye devam etmeli oyuncuları daha ayrıntılı inceliyorum konstre olup oy verecem diye

@destere ile başrol olduğun diziler ahlaksız sahneler yüzünden kaldırıldı
yıldızlar çiftleşiyor askıya alındı yıldızlar yarışıyor format değiştirmeden devam etti

Beren Gökyıldız, Halit Ergenç ve İlker Kaleli'ye tebrikler.

Bu arada formatın yeni halini merak ediyorum ama sanki yayından kaldırılacak gibi bir his var içimde.
@xemrexxx

gecmis olsun @xemrexxx ara vermek genelde reytingin kötu oldugunu gösteriyor. bence sen bir ortak bul yada baskasina devret.
uzuldum. bilseydim gidisim cökusun olacakti giderken bir kere daha dusunebilirdim.
ah o Turabi. yakti seni

gecmis olsun @xemrexxx ara vermek genelde reytingin kötu oldugunu gösteriyor. bence sen bir ortak bul yada baskasina devret.
uzuldum. bilseydim gidisim cökusun olacakti giderken bir kere daha dusunebilirdim.
ah o Turabi. yakti seni
ay hoşt sinisrella ne çöküşü daha sistemli bir hale getiricem tartışmasız olacak
zaten aralıkta işlerim var kpss sonucu açıklanacak, askerlik falan

ay hoşt sinisrella ne çöküşü daha sistemli bir hale getiricem tartışmasız olacak
zaten aralıkta işlerim var kpss sonucu açıklanacak, askerlik falan
tabi tabi eminim öyledir. benim zamanimda sayfalarca yorum olurdu simdi bonbos
forumada ara ver bari