Her gün tv izleyemiyorum izlemedim bişi![]()
Onun oksa olsa çişi vardir 2.5 saat araliksiz dizi izlediyse@xemrexxx şu çiğdemi başrol olsa nasıl olur sence iş varmı çiğdem de![]()
Her gün tv izleyemiyorum izlemedim bişi![]()
Onun oksa olsa çişi vardir 2.5 saat araliksiz dizi izlediyse@xemrexxx şu çiğdemi başrol olsa nasıl olur sence iş varmı çiğdem de![]()
3 dizi vardı bu akşam yüksek sosyete neyseki hafta sonuna gidiyor ama cumartesi olsun pazara giderse yine 3 dizi olucakOnun oksa olsa çişi vardir 2.5 saat araliksiz dizi izlediyse![]()
Onun oksa olsa çişi vardir 2.5 saat araliksiz dizi izlediyse![]()
aaa sen bu arada bir bayan üyeye yakışan bir avatar bulsana ayol koca kafalı adamlar yakısıyormu hiç bayan üye avatarınakoptummmm
aaa sen bu arada bir bayan üyeye yakışan bir avatar bulsana ayol koca kafalı adamlar yakısıyormu hiç bayan üye avatarına![]()
![]()
![]()
Kiz sanane sanki sen bayan gibi mi davraniyonaaa sen bu arada bir bayan üyeye yakışan bir avatar bulsana ayol koca kafalı adamlar yakısıyormu hiç bayan üye avatarına![]()
![]()
![]()
avatarıma kurban ol sen emii polatımdan güzel avatarmı olur bee senin
sincaptan daha iydir![]()
Erkek üyeler koysun bir kıza yakısmıyor böyle koca kafalı avatarlar
Herkestecsenn gibi cirkin özgüveni olacak degik yaErkek üyeler koysun bir kıza yakısmıyor böyle koca kafalı avatarlar
OZAMAN @eskici de sorun var allah allah![]()
![]()
![]()
Kibarlikla haminefendiligin ne alakasi var kiz
kendini niye yoruyorsun? senin oylar zaten sayilmiyorYÜKSEK SOSYETE
10 Nihat Altınkaya
9 Ozan Dolunay
9 Hakkı Erkök
9 Zuhal Olcay
8 Ceyda Tepeliler
7 Meriç Aral
1 Engin Öztürk
1 Seren Deniz Yalçın
1 Hazar Ergüçlü
1 Gülşah Çomoğlu
sayılıyor neden sayılmasın hem enginede 1 var bende adalet şaşmazkendini niye yoruyorsun? senin oylar zaten sayilmiyor
7 den asagi verdigin oylar gercegi yansitmiyor zaten![]()
tabi tabi 3 kiz 1 erkek. foyan meydana cikmasin diye engini harcamizsin arada ama @xemrexxx coktan kararini verdisayılıyor neden sayılmasın hem enginede 1 var bende adalet şaşmaz![]()
![]()
![]()