FF En İyi Oyuncu Yarışması--26 Ekim

10 - Kürşat Alnıaçık
9 - Engin Altan Düzyatan
9 - Gülsim Ali İlhan
8 - Cenk Kangöz
8 - Batuhan Karacakaya
8 - Cengiz Coşkun
7 - Hülya Darcan
7 - Esra Bilgiç
7 - Sedef Şahin
5 - Erden Alkan
1 - Yaman Tümen

10 - Kürşat Alnıaçık
9 - Engin Altan Düzyatan
9 - Gülsim Ali İlhan
8 - Cenk Kangöz
8 - Batuhan Karacakaya
8 - Cengiz Coşkun
7 - Hülya Darcan
7 - Esra Bilgiç
7 - Sedef Şahin
5 - Erden Alkan
1 - Yaman Tümen
dizideki kadın oyuncuların berbat oyunculuklarını küçücük bir çocuğa yüklemişsin ayıp ayıp
:A :A :A

dizideki kadın oyuncuların berbat oyunculuklarını küçücük bir çocuğa yüklemişsin ayıp ayıp
:A :A :A

Çocuğun o baştaki sahneleri neydi öyle saçma sapan ağlamayı da beceremiyo başka çocuk bulamamışlar mı? :A Kadın oyuncuların nesi varmış Aslıhan gayet başarılıydı, geçen ki ankette keşke senin oyların sayılmasın deseymişim :F

Çocuğun o baştaki sahneleri neydi öyle saçma sapan ağlamayı da beceremiyo başka çocuk bulamamışlar mı? :A Kadın oyuncuların nesi varmış Aslıhan gayet başarılıydı, geçen ki ankette keşke senin oyların sayılmasın deseymişim :F
Bu dizinin kadın oyuncuları berbat hayme ana sadece tecrübesiyle biraz iyiydi benden iyi puan alırsada diğer haftalar o alır ama bu bölüm oda berbattı gündoğduların atoynatmalarına izin veriyor birşey diyemiyor ertuğrulum 40 yılın başı bey olmuş hemen adamı şıkıştırıyor toy olucakmış utanmasa beyliği üstüne alıcak bu kadını gözüm tutmuyordu zaten :F

aslıhan maria hepsi berbat ayoll tiplerine zaten baılmıyor oyunculukta yok halime zaten kurbağa gözlü birşey :A :A :A

Bu dizinin kadın oyuncuları berbat hayme ana sadece tecrübesiyle biraz iyiydi benden iyi puan alırsada diğer haftalar o alır ama bu bölüm oda berbattı gündoğduların atoynatmalarına izin veriyor birşey diyemiyor ertuğrulum 40 yılın başı bey olmuş hemen adamı şıkıştırıyor toy olucakmış utanmasa beyliği üstüne alıcak bu kadını gözüm tutmuyordu zaten :F

aslıhan maria hepsi berbat ayoll tiplerine zaten baılmıyor oyunculukta yok halime zaten kurbağa gözlü birşey :A :A :A

senin tipine ne demeli .s :A

KARA SEVDA
Burak Özçivit 7
Neslihan Atagül 9
Kaan Urgancıoğlu 10
Melisa Aslı Pamuk6
Hazal Filiz Küçükköse 8

POYRAZ KARAYEL
İlker Kaleli 10
Burçin Terzioğlu 8
Musa Uzunlar 9
İlker Aksum 6
Funda Eryiğit 7

DİRİLİŞ ERTUĞRUL
10 Engin Altan Düzyatan ( Ertuğrul Gazi )

9 Nurettin Sönmez ( Bamsı )
9 Kürşat Alnıaçık ( Ural Bey )

8 Cengiz Coşkun ( Turgut )
8 Batuhan Karacakaya ( Dündar)

1 Lebip Gökhan ( Simon )
1 Hülya Korel ( Hayme Ana )
1 Esra Bilgiç ( Halime )
1 Sedef Şahin ( Maria )
1 Gülsim İlhan Ali ( Aslıhan )
Sedef şahine 1 puan😱 karadulun tatlı şerbetinin tadına bakmayasica:A

:FTolgacım kadın oyuncular ne yaparsa yapsın @Çiğdem- beğenmeyecek ya:F

kadın oyuncudan anladığı bu işte:F

Engin Altan 10
Hülya darcan 10
Sedef şahin 8
Kursat alniacik 9
Nurettin sönmez 8
Cengiz coşkun 8
Esra bilgiç 7

NO 309
Demet Özdemir 1
Furkan Palalı 1
Sumru Yavrucuk 9
Gökçe Özyol 4
Özlem Tokaslan 8
Ceren Taşçı 10
Sevinç Erbulak 9
Fatma Toptaş 8
İrem Helvacıoğlu 7
Beyti Engin 5

AŞK LAFTAN ANLAMAZ
Hande Erçel 8
Burak Deniz 8
Merve Çağıran 9
Süleyman Felek 4
Demet Gül 10

Iyyyy aslıhanla maria karakterleri iğrenç olmuş zaten tiplerine bakılmıyor birde aksiyon yazmışlar korku filmi gibiydi :A :A :A

Şuan yeni oyunculardan kürşat alnıaçık sadece iyi olmuş görünüyor zaten kaliteli oyuncuydu birde cazgır ve dev karakterlerine biraz daha fazla sahneler yazılınca onlardan iş çıkar simon titusun bile altında birde bunu noyanın yerine aldılar
:F :F :F

Iyyyy aslıhanla maria karakterleri iğrenç olmuş zaten tiplerine bakılmıyor birde aksiyon yazmışlar korku filmi gibiydi :A :A :A

Şuan yeni oyunculardan kürşat alnıaçık sadece iyi olmuş görünüyor zaten kaliteli oyuncuydu birde cazgır ve dev karakterlerine biraz daha fazla sahneler yazılınca onlardan iş çıkar simon titusun bile altında birde bunu noyanın yerine aldılar
:F :F :F

:F:F:Fsenin beğendiğin bayan oyuncu görecekmiyiz acaba ya

POYRAZ KARAYEL

İlker Kaleli 10
Burçin Terzioğlu 9
Musa Uzunlar 8
Hare Sürel 8
İlker Aksum 7
Celil Nalçakan 7
Cem Cücenoğlu 7
Gülçin Hatıhan 7
Funda Eryiğit 6
Ece Özdikici 6

Kara Sevda
Neslihan Atagül-10
Kaan Urgancıoğlu-9
Burak Özçivit-9
Zerrin Tekindor-8
Melisa Aslı Pamuk-8
Hazal Filiz Küçükköse-6

Poyraz Karayel

İlker Kaleli 10
Hare Sürel 9
Musa Uzunlar 9
Burcin Terzioglu 8
Gülcin Hatıhan 8
Funda Eryiğit 8
Ayda Aksel 7
Ece Özdikici 7
Celil Nalçakan 7
İlker Aksum 6
Murat Daltaban 6

Kara Sevda

4 5 dakika kadar izledim, ama oy kullanma hakkına sahibim diye düşünüyorum.

Kaan Urgancıoglu 6
Hazla Filiz Küçükköse 5
Melisa Aslı Pamuk 4
Burak Özcivit 3
Neslihan Atagül 1
Merak etme art niyetli oylari saymicam:D

Bu nasıl bir tavır. Art niyetli oy kullanılan bir mesajla bana laf mı sokuyorsun Emre. Ben sevmiyorum adamı ve seninde sevmediğin oyuncular var. Onlara 1 verebiliyorsun ben oy verdiğimde mi sıkıntı oluyor. Sırf siz seviyorsunuz diye düşük veremeyecek miyim. Art niyet değil benim yaptığım. Art niyet olsa dizideki tüm oyunculara veririm. Dizide kaç kere yüksek oy verdiğim isimler var.

Siz seviyorsunuz diye haklı olmuyorsunuz kusura bakmayın. Yarışma bildiğin şike ile gidiyor. Böyle bir hakkın yok.

Mesaj falanda ulaşmadı. Neslihana verilen oy geçerli olursa benimde birazdan kullanacağım oy geçerli olacak. Aslında buna gerek yok benim vereceğim oy her türlü geçerli olacak ve her hafta Kanal D'nin YouTube hesabından izlediğim sahneler ile oy vermeye devam edeceğim. Geçersiz olursa yönetime bildiririm.

Üzerine alınmış olduguna göre mesaj gayet ulaşmış. 3 saatte 5 dizi izleyip verilen oylar artniyetli olmasa da sağlıklı değildir. Bu durum dikkate alınıyorsa ben de 4 dakika izleyerek oy verebilirim. Geçerli de sayılır. Hiç bir fark yok.Mevzu bu kadar basit.