Yine bir mekanda denk geldim yaklasik 1 saat kadarini izledim ve kullanayim dedim bari sana faydamiz olmus olurSen izledin mi😱
Yine bir mekanda denk geldim yaklasik 1 saat kadarini izledim ve kullanayim dedim bari sana faydamiz olmus olurSen izledin mi😱
dizideki kadın oyuncuların berbat oyunculuklarını küçücük bir çocuğa yüklemişsin ayıp ayıp10 - Kürşat Alnıaçık
9 - Engin Altan Düzyatan
9 - Gülsim Ali İlhan
8 - Cenk Kangöz
8 - Batuhan Karacakaya
8 - Cengiz Coşkun
7 - Hülya Darcan
7 - Esra Bilgiç
7 - Sedef Şahin
5 - Erden Alkan
1 - Yaman Tümen
dizideki kadın oyuncuların berbat oyunculuklarını küçücük bir çocuğa yüklemişsin ayıp ayıp
Bu dizinin kadın oyuncuları berbat hayme ana sadece tecrübesiyle biraz iyiydi benden iyi puan alırsada diğer haftalar o alır ama bu bölüm oda berbattı gündoğduların atoynatmalarına izin veriyor birşey diyemiyor ertuğrulum 40 yılın başı bey olmuş hemen adamı şıkıştırıyor toy olucakmış utanmasa beyliği üstüne alıcak bu kadını gözüm tutmuyordu zatenÇocuğun o baştaki sahneleri neydi öyle saçma sapan ağlamayı da beceremiyo başka çocuk bulamamışlar mı? Kadın oyuncuların nesi varmış Aslıhan gayet başarılıydı, geçen ki ankette keşke senin oyların sayılmasın deseymişim
Bu dizinin kadın oyuncuları berbat hayme ana sadece tecrübesiyle biraz iyiydi benden iyi puan alırsada diğer haftalar o alır ama bu bölüm oda berbattı gündoğduların atoynatmalarına izin veriyor birşey diyemiyor ertuğrulum 40 yılın başı bey olmuş hemen adamı şıkıştırıyor toy olucakmış utanmasa beyliği üstüne alıcak bu kadını gözüm tutmuyordu zaten
aslıhan maria hepsi berbat ayoll tiplerine zaten baılmıyor oyunculukta yok halime zaten kurbağa gözlü birşey
Sedef şahine 1 puan😱 karadulun tatlı şerbetinin tadına bakmayasicaDİRİLİŞ ERTUĞRUL
10 Engin Altan Düzyatan ( Ertuğrul Gazi )
9 Nurettin Sönmez ( Bamsı )
9 Kürşat Alnıaçık ( Ural Bey )
8 Cengiz Coşkun ( Turgut )
8 Batuhan Karacakaya ( Dündar)
1 Lebip Gökhan ( Simon )
1 Hülya Korel ( Hayme Ana )
1 Esra Bilgiç ( Halime )
1 Sedef Şahin ( Maria )
1 Gülsim İlhan Ali ( Aslıhan )
Çocuğun o baştaki sahneleri neydi öyle saçma sapan ağlamayı da beceremiyo başka çocuk bulamamışlar mı? Kadın oyuncuların nesi varmış Aslıhan gayet başarılıydı, geçen ki ankette keşke senin oyların sayılmasın deseymişim
Sedef şahine 1 puan😱 karadulun tatlı şerbetinin tadına bakmayasica
1kisiye 10 point sadeceEngin Altan 10
Hülya darcan 10
Sedef şahin 8
Kursat alniacik 9
Nurettin sönmez 8
Cengiz coşkun 8
Esra bilgiç 7
Iyyyy aslıhanla maria karakterleri iğrenç olmuş zaten tiplerine bakılmıyor birde aksiyon yazmışlar korku filmi gibiydiSedef şahine 1 puan😱 karadulun tatlı şerbetinin tadına bakmayasica
Iyyyy aslıhanla maria karakterleri iğrenç olmuş zaten tiplerine bakılmıyor birde aksiyon yazmışlar korku filmi gibiydi
Şuan yeni oyunculardan kürşat alnıaçık sadece iyi olmuş görünüyor zaten kaliteli oyuncuydu birde cazgır ve dev karakterlerine biraz daha fazla sahneler yazılınca onlardan iş çıkar simon titusun bile altında birde bunu noyanın yerine aldılar
İyi puan verdiklerimde var @xemrexxx in yarışmasını takip et hangi kadın oyuncuya iyi puan veriyorsam türkiyede kaliteli kadın oyuncular onlardırsenin beğendiğin bayan oyuncu görecekmiyiz acaba ya
İyi puan verdiklerimde var @xemrexxx in yarışmasını takip et hangi kadın oyuncuya iyi puan veriyorsam türkiyede kaliteli kadın oyuncular onlardır
Poyraz Karayel
İlker Kaleli 10
Hare Sürel 9
Musa Uzunlar 9
Burcin Terzioglu 8
Gülcin Hatıhan 8
Funda Eryiğit 8
Ayda Aksel 7
Ece Özdikici 7
Celil Nalçakan 7
İlker Aksum 6
Murat Daltaban 6
Kara Sevda
4 5 dakika kadar izledim, ama oy kullanma hakkına sahibim diye düşünüyorum.
Kaan Urgancıoglu 6
Hazla Filiz Küçükköse 5
Melisa Aslı Pamuk 4
Burak Özcivit 3
Neslihan Atagül 1
Merak etme art niyetli oylari saymicam