inşallah @Çiğdemğ- senden önce evlenip çocuk yapar da adını melek koyar
oy kullananlar dedi yani sanada konusma hakki verdi
inşallah @Çiğdemğ- senden önce evlenip çocuk yapar da adını melek koyar
oy kullananlar dedi yani sanada konusma hakki verdi
İÇERDE
10 Seyithan Özdemir (Minik )
9 Çetin Tekindor
9 Rıza Kocaoğlu
8 Aras Bulut
8 Yıldıray Şahinler
7 Mustafa Uğurlu
6 Çağatay Ulusoy
1 Bensu Soral
1 Damla Colbay
1 Gözde Kansu
hayırr değil nihal koldaş ve gözde kansuya aynı anda 1 veremiyorum sığmıyor bu hafta nihali çıkardım gözdeye 1 verdim hak ettisenin kadın oyunculara oy kullanman yasak unuttun mu
kız ben de senin dil, kol vb. organlarını çıkarıcam bakalım napıcan artıkhayırr değil nihal koldaş ve gözde kansuya aynı anda 1 veremiyorum sığmıyor bu hafta nihali çıkardım gözdeye 1 verdim hak etti
izlemediysen minik sahnelerini kaçırma bombaydı bu bölüm 10 puanı hak ettikız ben de senin dil, kol vb. organlarını çıkarıcam bakalım napıcan artık
inşallah sana da bir tokat atar minik hatta bir düzine atsın da aklın başına gelsinizlemediysen minik sahnelerini kaçırma bombaydı bu bölüm 10 puanı hak etti
Yes çünkü baymaya başladı karakter artık.Diziyi begeniyorum. her bölumune bakmadim ama diziye denk gelince sonuna kadar bakiyorum. Sen izliyormusun?
kemale 2 puanmi verdin?
oy verseler cesur yüreğe verirlerdi gerçi vericem demiştiler ama unuttular sanırım@Forumdash @Bully @MasacRE- icerde oylari@Çiğdem- sen de efe- yakamoz- billy kullarimizu cagir konuya bir ise yara
Dirilişciler nöyle erken bunuyor isteoy verseler cesur yüreğe verirlerdi gerçi vericem demiştiler ama unuttular sanırım
dğer dizileri bilmemde cesur yüreğe oy verdirticem bu sefer sonrada diğer dizilere alısırlarDirilişciler nöyle erken bunuyor iste@HarzeM de yok ortalikta.dd
İçerde ve no 309 a da oy versinlerdğer dizileri bilmemde cesur yüreğe oy verdirticem bu sefer sonrada diğer dizilere alısırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?